Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ. Εορταστικό Πρόγραμμα για την Ένωση της Επτανήσου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΜΑΙΟΥ 2011
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την επέτειο της 21ης Μαΐου, την Παρασκευή 20 Μαΐου 2011 και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Θέατρο Ληξουρίου, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κεφαλονιάς & Ιθάκης και η Δημοτική Ενότητα Παλικής διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου του Σπύρου Λουκάτου, Δρ. Ιστορικού, με τίτλο «Η Επτανησιακή Πολιτική Σχολή των Ριζοσπαστών».
Την παρουσίαση θα κάνει ο Ηλίας Τουμασάτος, θεατρολόγος-νομικός, καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.



ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΙΟΥ 2011
Χαιρετισμός με κωδωνοκρουσίες και ανάκρουση Εθνικών Εμβατηρίων στους δρόμους της πόλης.

Ώρα 08:00.:Έπαρση της Σημαίας.

Ώρα 10:00.:Επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ.κ. Σπυρίδωνα.

Μετά την δοξολογία, τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο κ. Διονύσης Πυλαρινός,  Διευθυντής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου.

Ώρα 11:00.: Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ριζοσπαστών.

Ώρα 11:30.: Παρέλαση προ των επισήμων, των θυμάτων πολέμου, αντιστασιακών οργανώσεων, σπουδαστών, μαθητών των σχολείων του Δήμου Αργοστολίου, προσκόπων, οδηγών, του Λυκείου Ελληνίδων, φορέων κ.λ.π., με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας και της Φιλαρμονικής του Δήμου Κεφαλλονιάς στο χώρο της πλατείας Αργοστολίου.

Μετά το πέρας της παρέλασης θα δοθεί δεξίωση στο Νομαρχιακό Μέγαρο χωρίς ιδιαίτερες προσκλήσεις.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρακαλούνται να παραστούν οι αρχές και όλοι οι πολίτες του Νομού μας.

Τα της ιεροτελεστίας παρακαλείται να ρυθμίσει η Ιερά Μητρόπολις Κεφαλληνίας, τα της τάξεως η Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας και τα του λιμένος ο κ. Λιμενάρχης Αργοστολίου.

Το γενικό πρόσταγμα της παρέλασης θα έχει ο προϊστάμενος Φυσικής Αγωγής κ. Περικλής Κακουράτος με αναπληρωτή του την κυρία Θάλεια Αντωνάτου.

Τελετάρχης ορίζεται ο υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας κ. Κώστας Ιωάννου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να -δηλώνουν συμμετοχή στην κατάθεση στεφάνων στο τηλέφωνο 2671360530.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ - ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου