Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ο ΛΑΟΣ ορίζει υποψηφίους βουλευτές σε Κεφαλονιά & Ιθάκη


                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
            Ο Πρόεδρος κ. Γεράσιμος Διαμαντάτος  και τα μέλη της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης υποδέχθηκαν το Σάββατο 14 Μαΐου, στα γραφεία της Ν.Ε. στο Αργοστόλι, την Περιφερειακή Σύμβουλο Δυτ. Ελλάδος και Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γεωργία Ντάτσικα.
           
           Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε η κ. Ντάτσικα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και στην ετοιμότητα που πρέπει να έχουν οι Νομαρχιακές Επιτροπές.  Χαρακτηριστικά είπε ότι  οι πολιτικές θέσεις του ΛΑ.Ο.Σ. και ειδικότερα του Προέδρου κ. Γ. Καρατζαφέρη δικαιώνονται καθημερινά  με ανάλογη απήχηση στο εκλογικό σώμα. Γεγονός το οποίο, σε επερχόμενες εκλογές ,θα αυξήσει την δυναμική του κόμματος σε διψήφιο ποσοστό.
          
           Ο Πρόεδρος της Ν.Ε. κ. Γεράσιμος Διαμαντάτος ενημέρωσε την κ. Ντάτσικα για τις ενέργειες και δράση της Νομαρχιακής Επιτροπής στην Κεφαλονιά & την Ιθάκη.
         
            Κατά την διάρκεια της σύσκεψης αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, η σύνταξη του καταλόγου υποψήφιων πολιτευτών του ΛΑ.Ο.Σ. για την Κεφαλονιά & την Ιθάκη . Υποψήφιοι πολιτευτές είναι ο κ. Γεράσιμος Διαμαντάτος και η κ. Χρυσούλα (Σίσσυ) Αντωνάτου.
         Αργοστόλι  17-5-2011
 
 
Ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ
Διαμαντάτος Γεράσιμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου