Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Δοκίμιον δια Δομινίκιον: Το αχαλίνωτο και ταραχοποιό πουλί!


Αν του κυρίου Στρος Καν του άνοιγε το βρακί ετσιθελικά και του πεταγόταν το πουλί έξω, από μόνο του, θρασύτατα, και έτρεχε από πίσω μια δυστυχισμένη καμαριέρα που δούλευε σε κάποιο ξενοδοχείο –φυσικά πέντε αστέρων- στην Ελλάδα («κάτσε μάνα μου, κάτσε, έλα στο θείο. Έλα να σε … ιδιωτικοποιήσω, να σε αποκρατικοποιήσω.. να σου κάνω αναδιάρθρωση. Έλα στο χάος του … κράτους μου. Η Μέρκελ… μπλιαχ » και όλα τα παρεμφερή) έχετε σκεφθεί τι θα γινόταν;
  1. Θα έδιναν μια καδινελιά στο «κακό», στην καθαρίστρια δηλαδή, και θα καλούσαν πάραυτα ασθενοφόρο να την παραλάβει. Μετά από σύντομες «εξετάσεις» και συνοπτικές διαδικασίες, και σε περίπτωση που επέμενε η δυστυχής στη θέση «Πτωχή πλήν τίμια» και αρνιόταν τον πακτωλό χρημάτων που θα της προσφερόταν, θα οδηγείτο τυλιγμένη με την γνωστή άσπρη μπλούζα με τα περίεργα μανίκια, τουλάχιστον κατά … Τρίπολη μεριά.
2. Στα κεντρικά τηλεοπτικά κανάλια, θα παρήλαυναν μεγαλοδικηγόροι της Αθηναϊκής σκηνής, υψηλά ιστάμενοι πολιτικοί, σύντροφοι και οχτροί, μεγαλόβαθμοι της ασφάλειας, ειδήμονες επί των … πτηνών -βλέπε Θάνος Ασκητής (αιώνια Κεφαλλονιά μου)-, φιλόσοφοι και λόγιοι–«λίμπιντο και τα σχετικά»,
γεροντοκόρες -«την κοκότα. Αχ! Να ξέρετε, αυτή τον παραπλάνευσε εις ασέλγειαν…Εξαιρετικός κύριος!!!  Α! και διεφθάρη, ευάλωτος ων! Α .. πα πα πα. Σημεία και τέρατα των καιρών… Στη δική μας εποχή…. »- κ.α. και θα αποφάσιζαν πως ο «ψημένος ήταν θύμα της ξελογιάστρας κόφας με τις ζαρντιέρες». Οι μεγαλοδημοσιογράφοι (Βλέπε π.χ. Καψής) συνεπικουρούμενοι από τους μεγαλοδικηγόρους (βλέπε π.χ. Κούγιας) και από αυτό το εκπληκτικό απρόσωπο-πολυπρόσωπο σύστημα (που φταίνε όλοι οι άλλοι και ποτέ οι ομιλούντες – ειδήμονες και γνώστες των πάντων) θα έβριζαν με –στην καλύτερη των περιπτώσεων- χυδαίο τρόπο την «επιληψίμου διαγωγής» και θα είχαν στομφοδώς την «αποκλειστική είδηση» πως: «Ναι! Θα το πούμε. Ήταν βαλτό αυτό το σκεύος της ηδονής». «Είναι κατάσκοπος». «Ανήκει σε μυστική οργάνωση που, οι απόλυτα σαφείς και έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες μας, λένε πως επικεφαλής έχει τη θεία του μέντιουμ της κουνιάδας του μπατζανάκη της Σεγκολέν Ρουαγιάλ… Ναι! Αυτή είναι πίσω από την κακοπροαίρετη αυτή ενέργεια». Θέλει, αυτό το καθημαξευμένον γύναιον να καταστρέψει τον άμοιρον και αγνόν Δομινίκιον (εξελληνισμός του «Ντομινίκ»).
3. O αστυνομικός που θα τολμούσε να συλλάβει τον Δομινίκιον, θα έτρωγε μια μετάθεση που θα ήταν όλη δική του. Ο επικεφαλής του θα πήγαινε με δικά του έξοδα να υπηρετήσει στη Γαυδοπούλα, ο ακόμα πιο πάνω από αυτόν που θα έκανε το θανάσιμο λάθος να μιλήσει για σκάνδαλο, θα αναγκαζόταν να παραιτηθεί, ο υπουργός θα ζητούσε ταπεινά "συγνώμη. Φταίξαμε". Και όσο για τις διάφορες μετακινήσεις "του αθώου με το πουλί το ανυπότακτο που αυτομόλησε" η κυβέρνηση θα φρόντιζε να του παρείχε υπουργικό αυτοκίνητο -extra lux- και ειδική φρουρά - και θα απολάμβανε τιμές αρχηγού κράτους-! 
4. Ο Στρος Καν, μετά την ομόφωνη απόφαση Κράτους-Τηλεόρασης για την αθωότητά του, θα αποφάσιζε να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα. –Πού θα μπορούσε να βρει τέτοια πατρίδα που, όχι μόνο θα του «πίθωνε» το πουλί στη θέση του –αφού θα του είχε βάλει γύρω-γύρω στεφάνι δάφνινο-, όχι μόνο θα του σερβίριζε καμαριέρες, καθαρίστριες, μανικιουρίστες, κομμώτριες, σερβιτόρες κ.α., αλλά θα του ζητούσε και «συγνώμη», και θα τον τιμούσε κάνοντάς τον επίτιμο δημότη Αθηνών-! Έτσι,
5. θα έβαζε υποψηφιότητα στο ΠΑΣΟΚ. Θα έκανε τσάχαλα τον Παπανδρέου που, νερόβραστος κι ανέραστος καθώς είναι, λουσμένος στον ιδρώτα, κάνοντας ορθοπεταλιά, θα έμενε πίσω χιλιόμετρα και θα … έτρωγε τη σκόνη του αχαλίνωτου σεξουαλιστή του ΔΝΤ.
Υ.Γ. Βρε Δομινίκιε, δεν ήξερες; Δε ρωτούσες το γείτονα το Μπερλουσκόνι πως τα καταφέρνει και τις παίρνει δυο και τρεις μαζί; Ή το δικό μας; Εδώ που τα λέμε, τι ωραία που είναι εμείς οι ηθικοί να κάνουμε κριτική καθήμενοι "επί του καναπέως"! Και για να είμαι ειλικρινής, λυπάμαι που τον είδα να τον σέρνουν όπως έσερναν στην Ελλάδα του '50 τους μοιχούς! Πόσο ηθική είναι αυτή η Αμερική και τι, αλήθεια, κρύβεται πίσω από αυτή την ενέργεια, τη στιγμή που οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ γνώριζαν πολύ καλά το ακόλαστο του ανδρός!!!
Λαθρολάγνος, για την ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 16.5.2011
Φωτογραφία: Αποκλειστικότητα της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – Ο Στρος Καν μικρός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου