Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Οι δημότες Ελληνικού – Αργυρούπολης θα πληρώνουν εφεξής.... τα κινητά της Δημοτικής Αρχής! Έντονη αντίδραση του Γιάννη Κωνσταντάτου.

Ο πατριώτης μας Γιάννης Κωνσταντάτος 

 Όπως αναφέρεται στην από 27/4/2010 Εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ. για τη χρήση κινητών και σταθερών τηλεφώνων από τις δημόσιες Υπηρεσίες και τους Ο.Τ.Α α' και β' βαθμού, "...η έγκριση εφεξής για προμήθεια και χρήση τηλεφωνικών συνδέσεων, ιδιαίτερα των κινητών τηλεφώνων, από δημόσιες υπηρεσίες και νομικά πρόσωπα δημοσίου (ν.π.δ.δ.), πρέπει να παρέχεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και εφόσον επιτακτικές υπηρεσιακές ανάγκες το επιβάλλουν, ύστερα από σχολαστική στάθμιση των αναγκών αυτών, με αυστηρά κριτήρια και τεκμηριωμένο δικαιολογητικό λόγο.."


Εν τούτοις, εν μέσω της μεγάλης οικονομικής κρίσης που πλήττει βάναυσα την πλειονότητα των πολιτών, η δημοτική αρχή Ελληνικού – Αργυρούπολης, επικαλούμενη μία Κ.Υ.Α του 2005, κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο αθεμελίωτη έγγραφη εισήγησή της - που ενέκριναν οι σύμβουλοί της – βάσει της οποίας, εφεξής, ο δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης θα εκταμιεύει κάθε χρόνο από το ταμείο του συνολικό ποσό 6.720 ευρώ για κινητά τηλέφωνα…. του δημάρχου κ. Χρ. Κορτζίδη και των αντιδημάρχων του, οι οποίοι, σημειωτέον, απολαμβάνουν την προβλεπόμενη για τη θέση τους ικανή αντιμισθία!

Και αυτό, παρά τις – σύμφωνα με πληροφορίες - έντονες αντιδράσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου, ο επικεφαλής της οποίας,
κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, χαρακτήρισε την εισήγηση της δημοτικής αρχής ως «ντροπή» και ζήτησε την άμεση απόσυρσή της.

Πηγή: http://silvercity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου