Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Τρελό ΙΧ προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα οχήματα και σε μία μοτοσικλέτα στο Αργοστόλι.


Σε δυο σταθμευμένα οχήματα και σε μια μοτοσικλέτα προσέκρουσε Ι.Χ.Επιβατηγό αυτοκίνητο στο Αργοστόλι στις 20 /3/2011. Ευτυχώς, δεν υπήρξε  κανένας τραυματισμός, ούτε ο οδηγός του τρελού οχήματος , υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές  

Το δελτίο τύπου της Α. Δ.  Κεφαλληνίας  αναφέρει:

Στο Αργοστόλι την 20 Μαρτίου 2011 και περί ώρα 07:45΄έλαβε χώρα ατύχημα επί της Λεωφόρου Βεργωτή  αμέσως μετά τον οδικό κόμβο Δημοτικού Θεάτρου, όταν Ι.Χ.Επιβατηγό όχημα που έβαινε επί της Λεωφόρου Βεργωτή κατευθυνόμενο προς τον οδικό κόμβο Μητροπόλεως, εξετράπη της πορείας του και υπέπεσε σε κανονικά σταθμευμένο επί της εν λόγω λεωφόρου Ι.Χ.Επιβατηγό όχημα και στη συνέχεια προσέκρουσε σε κανονικά σταθμευμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα με συνέπεια αμφότερα τα οχήματα να υποστούν εκτεταμένες υλικές ζημιές, χωρίς ο οδηγός του ζημιογόνου οχήματος να τραυματισθεί.

-  Στη συνέχεια ο οδηγός του ζημιογόνου οχήματος εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος κατευθυνόμενος προς την οδό Ανδρέα Μεταξά, όπου επέπεσε πάλι σε κανονικά σταθμευμένο Ι.Χ.Επιβατηγό όχημα με συνέπεια να του προκαλέσει υλικές ζημιές, χωρίς επίσης ο οδηγός του να τραυματισθεί, εγκαταλείποντας και πάλι τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.

- Στους τόπους των τροχαίων ατυχημάτων, μοναδικά στοιχεία από το ζημιογόνο όχημα, έμειναν τα θραύσματα από τη μάσκα και το φανάρι του οχήματος καθώς και ίχνη από το χρώμα του.

-  Η υπηρεσία μας αξιοποιώντας τα στοιχεία αυτά, ύστερα από μεθοδικές έρευνες κατόρθωσε να εξακριβώσει τον τύπο-μάρκα του ζημιογόνου οχήματος και ακολούθως προέβει σε ευρείες αναζητήσεις σε όλο το νησί για τον εντοπισμό του.

- Κατόπιν τούτων απογευματινές ώρες της ιδίας ημέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αργοστολίου με επικεφαλής τον Διοικητή του Αστυνόμο Β΄ ΓΚΙΝΑ Γρηγόριο εντοπίσθηκε το υπαίτιο για τα τροχαία ατυχήματα όχημα.

-   Ο οδηγός του οχήματος οδηγήθηκε στην υπηρεσία μας για τις περαιτέρω υπηρεσιακές ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου