Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Μαχαιρώθηκε νεαρός στο Αργοστόλι ύστερα απο διαπληκτισμό

               Τι είναι αυτά που συμβαίνουν στο νησί μας.  Διαβάζουμε συνεχώς Δελτία Τύπου της αστυνομίας για διαρρήξεις, κλοπές και ναρκωτικά.   Διαβάζουμε τώρα και για μαχαιρώματα.  Όλα αυτά είναι πολύ λυπηρά που συμβαίνουν στη μικρή μας κοινωνία. Γιατί να συμβαίνουν αυτά;   Κάτι πρέπει να γίνει. Δεν φτάνει, μόνο  να τα  ανακαλύπτει η Αστυνομία και να θεωρείται επιτυχία.  Μεγαλύτερη επιτυχία είναι να τα προλαμβάνει.  Ο Θεός να βάλει το χέρι του.  
Διαβάστε το παρακάτω Δελτίο τύπου της Αστυνομίας.



Αργοστόλι, 27 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ
ΕΝΟΣ ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ


-Απογευματινές ώρες της
23 Μαρτίου 2011, σε περιοχή του Αργοστολίου έλαβε χώρα περιστατικό με επικίνδυνη σωματική βλάβη από χρήση μαχαιριού.

-Ειδικότερα περί την 19:30΄ώρα της ίδιας ημέρας εντός επιχείρησης σε περιοχή του Αργοστολίου ύστερα από διαπληκτισμό μεταξύ δύο ημεδαπών, ηλικίας 32 και 28 ετών για προσωπικές διαφορές, ο 32χρονος χτύπησε με μαχαίρι στο στήθος τον 28χρονο και αμέσως τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

-Στην συνέχεια αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου μετά από επίμονες προσπάθειες, συντονισμένες και μεθοδικές έρευνες, κατάφεραν να εντοπίσουν τις μεσημβρινές ώρες της
26 Μαρτίου 2011 τον κατηγορούμενο, σε οικία φιλικού του προσώπου και τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αργοστολίου για τα περαιτέρω.

-Το μαχαίρι, με μήκος λάμας δώδεκα (12) εκατοστών ανευρέθη και κατασχέθηκε.

-Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αργοστολίου.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου