Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Oρισμένοι νεόκοποι κονδυλοφόροι αρθρογραφούν σπεύδοντας να υπηρετήσουν νεόκοπους σωτήρες.

             Η Νομαρχιακή Οργάνωση Κεφαλλονιάς & Ιθάκης παράγει πολιτικό λόγο με συντεταγμένο τρόπο σύμφωνα με το καταστατικό της και χωρίς να κραυγάζει και θυμίζουμε προς κάθε κατεύθυνση το δελτίο τύπου από 9.3.11 της οργάνωσης, το οποίο εξέφρασε τις  ομόφωνες θέσεις  του συνόλου των μελών της και όχι του προέδρου, τόσο για τα τοπικά προβλήματα, όσο και σε θέματα γενικότερης πολιτικής.
Παράλληλα  επειδή  ορισμένοι νεόκοποι κονδυλοφόροι αρθρογραφούν σπεύδοντας να υπηρετήσουν νεόκοπους σωτήρες τονίζουμε για μία ακόμη φορά ότι:
Η Νομαρχιακή Επιτροπή της Ν.Δ. Κεφαλλονιάς και Ιθάκης υπηρετεί την παράταξη και όχι συγκεκριμένα πρόσωπα, θέτοντας  πάνω απ’ όλα την Ελλάδα και τις αρχές που υπηρετούν την ιδέα της Πατρίδας, δηλαδή την ελευθερία της έκφρασης, την αξιοκρατία,  την αυταπάρνηση, την αυτοθυσία,  το σεβασμό στον πολίτη και τις αρχές του δικαίου, της ελευθερίας και εν τέλει της δημοκρατίας αξίες, που ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου καθίστα περισσότερο επίκαιρες.
Με βάση αυτές τις αρχές  η ΝΟΔΕ επαναλαμβάνει την στέρεα άποψη της ότι,  οι πολίτες που θα κληθούν να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος για να  εκπροσωπήσουν τα νησιά μας στη Βουλή (όταν αυτό καταστεί αναγκαίο), θα πρέπει να αντλούν τη δύναμή τους από το λαό της Κεφαλλονιάς και της Ιθάκης και  με αυτή τη δύναμη να μπορούν  να μεταφέρουν  στα κέντρα λήψης των αποφάσεων τη φωνή του και τις ανάγκες του και όχι να μεταφέρουν στη Κεφαλλονιά και την Ιθάκη τις εντολές των κέντρων εξουσίας, όποια και να είναι αυτά.
Θέλουμε  επίσης, αυτός που θα μας εκπροσωπήσει να έχει τη δυνατότητα να αφουγκράζεται καθημερινά την φωνή της κοινωνίας των νησιών μας,  να έχει άμεση γνώση και εμπειρία των προβλημάτων, των αναγκών αλλά και των δυνατοτήτων που συνεπάγεται για τους κατοίκους η μόνιμη διαβίωσή τους στην Κεφαλλονιά και την Ιθάκη.
Οι  κονδυλοφόροι  που υπηρετούν υποψηφίους που  έχουν «ισχυρή πρόσβαση στα κέντρα λήψης αποφάσεων», θα πρέπει να εξηγήσουν στους Κεφαλλονίτες και στους Θιακούς από πού αυτοί  οι νέοι φωστήρες  αντλούν   «την ισχυρή πρόσβαση τους  στα  κέντρα λήψης των αποφάσεων»  γιατί τα τραπεζώματα στα διάφορα σημεία της Κεφαλλονιάς μόνο «πρόσβαση στα κέντρα εξουσίας» δεν αποδεικνύουν,  χωρίς βεβαίως να παραγνωρίζουμε τη συμβολή αυτών των τραπεζωμάτων στη ελάφρυνση των συνεπειών του μνημονίου στη τοπική οικονομία.
Τέλος, ως πλουραλιστική οργάνωση και για να ελαφρύνουμε τις συνέπειες  των διαφόρων γευμάτων,  θα συμφωνήσουμε με τη πρόταση του Νομιάτρου και  καταξιωμένου στελέχους της ΝΔ  κ Γ Κουρή  και θα συστήσουμε σε συνδαιτυμόνες και αρθρογράφους να περιοριστούν σε ελαφρά γεύματα και μόνο, όπως δυστυχώς η άφρων  πολιτική του κ. Γεωργίου Παπανδρέου και της παρέας του έχει επιδαψιλεύσει στο λαό της Ελλάδας.

Αργοστόλι 24 Μαρτίου 2011

Για τη ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς & Ιθάκης
Ο Πρόεδρος
ΒΑΓΓΕΛΗΣ  ΛΟΥΚΕΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου