Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΝΟΑ: Αποτελέσματα Ημερίδας Ορίων. Αγώνας Πόλο με Καλαμάκι. Έναρξη Β΄ Φάσης πρωταθλήματος Α1 Πόλο.

Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου γνωστοποιεί ότι:

1. Το τμήμα Τεχνικής Κολύμβησης του Ομίλου μας συμμετείχε για 2η φορά, από την έναρξη του αθλητικού έτους 2012, σε Ημερίδα Ορίων .Στην αναμέτρηση αυτή έλαβαν μέρος οι αθλητές μας : Τσίκλη Νατάσα, Καραντώνη Βασιλική και Καραντώνης Ανδρέας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι κατέλαβαν
τα όρια χρόνου και μάλιστα βελτιωμένα , τα οποία τους επιτρέπουν πιά, να λάβουν μέρος στους Πανελλήνιους Αγώνες, στα παρακάτω αγωνίσματα:


Τσίκλη Νατάσα: 50μ. Επιφάνειας χρόνος 20,20 Όριο Γυναικών OPEN και Πανελλήνιο Κατηγοριών

Καραντώνη Βασιλική 50 μ. Επιφάνειας χρόνος 21,90 όριο Πανελληνίου Κατηγοριών ΚορασίδωνΑ
50μ. Άπνοη χρόνος 21,20 100μ. Υποβρύχιο χρόνος 48,40 Καραντώνης Ανδρέας 200μ. Επιφάνειας χρόνος 1,58 όριο Πανελληνίου Κατηγοριών
800μ. Επιφάνειας χρόνος 8,35

2. Στις 2 Φεβρουαρίου 2012 θα διεξαχθεί ο αγώνας υδατοσφαίρισης μεταξύ Ν.Ο.Καλαμακίου – Ν..Ο.Αργοστολίου, στο κολυμβητήριο Αλίμου και ώρα 20:00μ.μ.

Καλούμε όλους τους φίλους που βρίσκονται ή θα βρεθούν στην Αθήνα να παρευρεθούν κοντά μας .

Με την έναρξη της Β' Φάσης του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών στις 04 Φεβρουαρίου 2012, στο Κολυμβητήριο Αργοστολίου και ώρα 15:00μ.μ. η ομάδα μας θα υποδεχθεί την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού Α.Ο., μια ομάδα με ιστορική πορεία που αποτελεί τιμή για τον Όμιλό μας και για όλους τους Κεφαλονίτες που θα βρεθεί αντιμέτωπη με μας και μάλιστα στο νησί μας.

Θα πρέπει επομένως , αν όχι για τίποτε άλλο, να παρευρεθούμε όλοι, να γεμίσει το κολυμβητήριο όλο, ώστε να δείξουμε τον πολιτισμό μας, ότι γνωρίζουμε να εκτιμούμε , να χειροκροτούμε μεγάλες ομάδες και αυτοί με τη σειρά τους θα νιώσουν αφενός υπερήφανοι, αφετέρου σεβασμό και προς τη δική μας ομάδα.

Βεβαίως, μέχρι σήμερα όλες αυτές οι μεγάλες ομάδες , ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός , η Βουλιαγμένη, ο Πανιώνιος, η Χίος, τα Χανιά έχουν δείξει δείγματα φιλίας και ευ αγωνίζεσθε.
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου