Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Μια προσφορά από την Ε. ΠΣ.Κ.Ι στο Ορφανοτροφείο ¨ΣΩΤΗΡ¨


Αργοστόλι 19 Ιανουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                                         
 Από την  ΕΠΣΚΙ ανακοινώνονται τα εξής:

Χθες Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012 οι εκπρόσωποι των διοργανωτών του ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξήχθη στις 28/12//2011 στο ΕΑΚ/ΕΠΣΚΙ για φιλανθρωπικό σκοπό, κ.κ. Φωκάς Διονύσιος για την ΕΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ, για την ΕΝΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ κ. Γόντικας Νικόλαος, και για τον Αθλητικό Όμιλο ΦΩΚΑΤΩΝ ο Πρόεδρος κ. Φωκάς Νικόλαος, επισκέφθηκαν το Ορφανοτροφείο ¨ΣΩΤΗΡ¨, παρόντος του Προέδρου της Ε.ΠΣ.Κ.Ι, υπό την αιγίδα της οποίας διεξήχθη ο αγώνας,  και πρόσφεραν  το ποσό  των χιλίων τετρακόσιων (1.400) ευρώ για τα παιδιά του ιδρύματος, ποσό που εισπράχθηκε από τον αγώνα. 

Η φωτογραφία είναι από την επίδοση του ποσού στην διεύθυνση του ορφανοτροφείου. Η αντιπροσωπεία μετά από ευγενική πρόσκληση του Δ.Σ. του ιδρύματος παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας και μάλιστα το φλουρί (κόσμημα) έπεσε στον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, ο οποίος το παρέδωσε ευγενώς στην Πρόεδρο του Δ.Σ., ώστε να δοθεί στην μαθήτρια που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στα μαθήματα της φετινή σχολικής χρονιάς.

Η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. επιθυμεί να ευχαριστήσει όσους συνέβαλλαν στην διεξαγωγή του αγώνα και τους παρακάτω που ενίσχυσαν την φιλανθρωπική αυτή προσπάθεια, συγκεντρώνοντας το χρηματικό ποσό.
  1. Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλληνίας – Ιθάκης.
  2. Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλληνίας – Ιθάκης.
  3. Ένωση Πυροσβεστών Κεφαλληνίας
  4. Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κεφαλληνίας – Ιθάκης
Και τα Σωματεία :
  1. Α.Ε.Κ
  2. Α.Ο.Κ.Ι
  3. Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
  4. Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
  5. Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ και
  6. Α.Σ. ΟΜΑΛ                                             Η Επιτροπή Διοργάνωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου