Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Μιράκολο Μιράκολο. Η προσωπική πολιτσία σώνει απ’ απόσταση. Από την "Εφημερίδα των Κεφαλλήνων"

Εφημερίδα των Κεφαλλήνων
Μάθαμε απ’ το κεφαλονίτικο τύπο πως ο ιλουστρίσιμος  άρκοντας μας έπεσε θύμα ληστείας σε περικολόζα περιοχή τσ’ Αθήνας . Ευτυχώς που οι κακοποιοί του αρπάξανε μοναχά τη τζάντα του. Περό εμεις του παγκάρουμε προσωπική πολιτσία , για τούτο και ….σώθηκε. Η αόρατη πρεσέντσα τσι δικιάς του πολιτσίας που οδηγάει τη
λαμπάντε λιμουζίνα τονε φρουρούσε απ’ απόσταση. Πως? Όπως τονε φρουρεί εδεπά? Γοδέροντας τη καφεδιά σε γνωστό καφέ του  Ργοστολιού.  Κι άμα έμαθε το μαντάτο έπεσε σέκος. Πώς τονε έσωκε απ’ απόσταση είναι μιράκολο που πρέπει να το ξετάσουνε ειδικοί!!

Εμάς τσου ψημένους ποιος θα μας σώκει τίρα βία? Ποιος θα μας σώκει απ’ τη μπόρα που θα μας συνεπάρει ούλους στη χώρα? Ποιος θα μας σώκει απ’ τα φανάρια του Πετρία? Ποιος θα παγκάρει για να μη μαργώνουνε τα παιδάκια μας στα σκολειά? Θέλουμε και μεις πολιτσία για να θαραπαούμε στη ασφάλεια. Ποίος μπορει να μας προμηθέψει ένανε? Και  μας τονε παγκάρει κιόλας μαζί με τσου αβέρτα μιστούς τσου μπόλικους κονσίλιους , μαζί με τη  μπεντζίνα στ’ αυτοκίνητα για να κουβαλιώνται οι κάποι  του τόπου  με τα σκωμένα μανίκια για  να κάνουνε τσι δουλειές τσου  , μαζί με τα έξοδα τση πινακοθήκης που θα ήπρεπε να είχε μονάτα κουάδρα .

Πέρα απ’ τα αστεία εκειο που μετράει είναι πως δόξα στον άγιό μας σώθηκε ο άρκοντας  μας.


Από εκειό πίσω

Σκίτσο: ΤΗΛΕΒΟΑΣ
Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 21.1.2012

1 σχόλιο:

  1. O παρίσης διοικεί και οι αντίπαλοί του απλά φτιάχνουν γραφικά στιχάκια.τσοοοούζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή