Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΝΑΓΗΣ ΒΛΑΧΟΣ: Kύριοι του ΚΚΕ θέλετε να μας πείτε ότι συγκυβερνήσατε με τη ΝΔ και δεν μπορείτε να δώσετε ψήφο ανοχής σε μια κυβέρνηση Αριστεράς;

Με αφορμή την ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε η κυβέρνηση στη Βουλή, θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:
Σε αυτή τη δύσκολη ώρα για τη χώρα , που η σημερινή κυβέρνηση δίνει ένα τιτάνιο και άνισο αγώνα ενάντια σε πολύ μεγάλες δυνάμεις και μάλιστα παλεύοντας να σπάσει τα δεσμά που φρόντισαν να μας δέσουν οι  δωσίλογες  κυβερνήσεις, Γιώργου Παπανδρέου, Σαμαρά- Βενιζέλου, ουδείς δικαιούται να είναι ρίψασπις. Οφείλουμε όλοι να σταθούμε στον αγώνα που δίνει η κυβέρνηση, και μάλιστα είναι η πρώτη φορά που Ελληνική κυβέρνηση δίνει  ένα τόσο δύσκολο αγώνα, με υπερηφάνεια, σθένος και αξιοπρέπεια.


Είναι μια μάχη δίχως αύριο και με πολύ αβέβαιο αποτέλεσμα και είναι πραγματικά λυπηρό για να μην πω εξωφρενικό  να μην παίρνει τουλάχιστον ψήφο ανοχής στη Βουλή από την συντριπτική πλειοψηφία των πολικών δυνάμεων. Είναι λυπηρό μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο, μετά όλον αυτόν τον ορυμαγδό που έχει γίνει στην χώρα να υπάρχουν  δυνάμεις που να στηρίζουν την απέναντι  όχθη και να εύχονται  να αποτύχει η κυβέρνηση. Και καλά για τους  ( κυρίους) της πρώην συγκυβέρνησης  Σαμαρά – Βενιζέλου, λυπηρό αλλά αναμενόμενο, όπως και το Ποτάμι, που πλέον έχει αποκαλυφθεί ο σκοτεινός ρόλος του. Αλλά για την στάση των «συντρόφων» του ΚΚΕ,  είναι όχι απλά λυπηρό, αλλά θα έλεγα ότι αγγίζει  τα όρια της πολιτικής αισχρότητας. Δηλαδή κύριοι του ΚΚΕ θέλετε να μας πείτε ότι συγκυβερνήσατε με τη ΝΔ και δεν μπορείτε να δώσετε ψήφο ανοχής σε μια κυβέρνηση Αριστεράς;  Αν είναι δυνατόν και μάλιστα σε αυτήν τη δύσκολη ώρα για την πατρίδα και το λαό; Δηλαδή κύριοι του ΚΚΕ ποιος είναι ο ρόλος σας; Εκτός από το να περιμένετε τον κόκκινο στρατό να καταλάβει τα χειμερινά ανάκτορα, τι άλλο προσφέρετε στον χειμαζόμενο λαό με την παρουσία σας στο Ελληνικό κοινοβούλιο; Εκτός βεβαίως βεβαίως να φροντίζετε το πολιτικό μαγαζάκι σας; Έλεος κύριοι του ΚΚΕ καλό θα είναι να ξυπνήσετε έστω και αυτή τη ύστατη ώρα από το λήθαργο της απολιθωμένης ιδεολογίας σας και για μια έστω μια φορά να αγωνιστείτε πραγματικά για το λαό και όχι για το πολιτικό σας μαγαζάκι.
ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ
ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ Π.Ε ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου