Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αργοστολίου καλεί όλους τους εμπόρους , επαγγελματίες και βιοτέχνες της Κεφαλονιάς να συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία στις 23 Φεβρουαρίου 2011 .

                        Αργοστόλι 21-02-2011                       
  
Αγαπητοί φίλοι και φίλες  Συνάδελφοι

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αργοστολίου καλεί όλους τους εμπόρους , επαγγελματίες και βιοτέχνες της Κεφαλονιάς να συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία στις 23 Φεβρουαρίου 2011 . Η έλευση της νέας χρονιάς έφερε μια σειρά από εξελίξεις σε πολλά πεδία που αφορούν άμεσα το ελληνικό εμπόριο. Οι απίστευτες εισπρακτικές επιδρομές προς κάθε κατεύθυνση και  η συντήρηση του δημοσιοοικονομικού χάους ισοπεδώνουν την
 

αγορά χωρίς διακρίσεις. Τα δεδομένα αυτά βυθίζουν τους πάντες σε απόγνωση και το οριστικό οικονομικό αδιέξοδο είναι πλέον ορατό είτε είμαστε αυτοαπασχολούμενοι ,είτε εργοδότες πάσης μορφής, είτε εργαζόμενοι που ζουν καθημερινά κάτω από την απειλή της ανεργίας είτε τελικώς άνεργοι που βιώνουν το απόλυτο ναδίρ της φτώχιας και της εξαθλίωσης. Μια πολιτεία χωρίς αρχή και τέλος αγαπητοί συνάδελφοι. Μια πολιτεία που δείχνει να μην υπάρχει ο απαιτούμενος έλεγχος , μια πολιτεία που παίρνει αποφάσεις της ΤΡΟΙΚΑΣ και όχι για το καλό των πολιτών.
Ζητάμε άμεσες λύσεις στην ανυπόφορη πίεση των ημερών και συμπαράσταση από τους έχοντες την εντολή του λαού.
Συγκεκριμένα σε αυτό το πλαίσιο είναι αναγκαία η άμεση αντίδραση όλων των συναδέλφων απέναντι σε μια κατάσταση που βυθίζει όλους μας στην απόγνωση. Έμποροι και καταναλωτές ενώνουν την φωνή τους. Λέμε ναι στην απεργία , λέμε όχι  σε πολιτικές χωρίς ιδέες και οράματα που θα μας βγάλουν από την οικονομική θύελλα. Λέμε όχι στους καταπατητές της Ελληνικής οικονομίας.
Ζητάμε λοιπόν αγαπητοί συνάδελφοι:
-     Όχι άλλα λουκέτα στα μαγαζιά μας.
-     Όχι άλλες αναζητήσεις άμεσων και έμμεσων φόρων.
-     Όχι στον φορολογικό εκβιασμό και την οικονομική βία .
-     Όχι στην άλωση της αγοράς από πολυεθνικές ομίλους.
-     Ναι στην μείωση του ΦΠΑ στα Ιόνια Νησιά και ενιαίο ΦΠΑ για όλους.
-     Ναι στην επιδότηση μεταφοράς αγροτικών προϊόντων όπως ισχύει για τα νησιά του Αιγαίου.
-     Όχι στο στέγνωμα της αγοράς από τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ:  ΣΤΙΣ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  ΣΤΙΣ 10:00 ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΟ ΛΙΘΟΣΤΡΩΤΟ θα συναντηθούμε όλοι μαζί ,για ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ και να μας ΑΚΟΥΣΟΥΝ.
 
ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου