Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Σπύρος Σαμούρης: Επιθυμώ να γίνω εθελοντής «Αντιδήμαρχος»


 «Εγώ αποφασίζω για την Τράπεζα Ελλάδος».
«Εγώ αποφασίζω για την ελεγχόμενη στάθμευση».
«Εγώ αποφασίζω για την ενοικίαση των παραλιών».
«Εγώ αποφασίζω για το νέο σήμα του Δήμου» (Αυτό είναι και αν σας αρέσει)!
«Εγώ αποφασίζω να μην αντιπροσωπεύεται το 48% στο νέο Δ.Σ. του Γηροκομείου» (Και αν σας αρέσει)!
«Εγώ αποφασίζω ότι χρειάζομαι προσωπική ασφάλεια γιατί απειλούμαι». (‘Από ποιους άραγε στον 1 ½ μήνα που δημαρχεύετε;;;’)
Και, όταν ερωτήθηκε ο «Αντιδήμαρχος» κ. Πουσναράς από πού πήρε εντολή να διοικεί, απάντησε: «Αποφάσισε ο κ. Δήμαρχος να αναλάβω αυτό το πόστο». Άρα…
«Εγώ αποφασίζω για την θέση του κ. Πουσναρά».
Ως εκ τούτου, και με δεδομένο το Δελτίο Τύπου που δημοσιεύσατε στις 11/2/2011 για τον εθελοντισμό του κ. Πουσναρά, σας παρακαλώ, να με εντάξετε σε αυτήν την μορφή εθελοντισμού, ήτοι με κλειδί, γραφείο, προσωπικό κ.λ.π., κ.λ.π., γιατί, γνωρίζοντας το αντικείμενο του Αντιδημάρχου, επιθυμώ να προσφέρω εθελοντικά τις υπηρεσίες μου στον Δήμο Κεφαλλονιάς που τόσο έχει ανάγκη!
Επιπλέον, σας ενημερώνω πως διαθέτω ολόκληρη ομάδα εθελοντών, τους λεγόμενους «Μουφ-ίστας» οι οποίοι επιθυμούν να προσφέρουν ίδιας μορφής εθελοντισμό.
Η ουσία λοιπόν του θέματος, αγαπητέ Δήμαρχε Κεφαλλονιάς είναι, ότι αυτό αποτελεί ένα δείγμα του νέου τρόπου διοίκησης που εσείς ασκείτε καταπατώντας τους θεσμούς και δείχνοντας υπέρμετρη αλαζονεία.

Αργοστόλι, 16 Φεβρουαρίου 2011

Σπύρος Σαμούρης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κεφαλλονιάς

1 σχόλιο:

  1. Το θέμα είναι, να γινόταν πρόταση όχι για εθελοντική προσφορά σε επίπεδο αντιδημάρχου, αλλά σε θέση «καθαριστή» που να αναλάβει την απομάκρυνση της εδώ και χρόνια σωρευμένης «κόπρο του Αυγεία» … Όσον αφορά την προσφορά της εθελοντικής ομάδας «Μουφ-ίστες» που διαθέτουν είναι πρόδηλο ότι με τέτοιες ομάδες έκαναν μέχρι πρόσφατα την δουλειά τους για να περατώσουν το έργο των θέσεων που κατείχαν… Όμως οι κεφαλλονίτες αυτά πια δεν τα «μασάνε» και τους έστειλαν στα σπίτια τους να ξεκουραστούν μια για πάντα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή