Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Σταματάμε να εκτελούμε οποιαδήποτε σχολική μεταφορά.


ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ 
ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ                       
                                                             
             Αργοστόλι 13-2-2011

Με αφορμή τις πρόσφατες αρνητικές εξελίξεις για τον κλάδο μας ο Αστικός Μεταφορικός Συνεταιρισμός Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Αργοστολίου και συνεργαζομένων μελών λοιπής Κεφαλλονιάς σας ενημερώνει ως ακολούθως.

Τον Σεπτέμβριο του 2010 με αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού ξεκινήσαμε για άλλη μια χρονιά την μεταφορά των μαθητών παρά το γεγονός ότι τα δεδουλευμένα ενάμιση χρόνου δεν είχαν ακόμη καταβληθεί. Ξεκινήσαμε την σχολική χρονιά με τις διαβεβαιώσεις της απερχόμενης νομαρχιακής αρχής τόσο ότι τα οφειλόμενα θα καταβληθούν άμεσα, διότι τα χρήματα υπάρχουν στα ταμεία της νομαρχίας, όσο και το ότι το θέμα των φετινών συμβάσεων θα έχει ομαλή κατάληξη.

Δυστυχώς βρισκόμαστε στον Φεβρουάριο του 2011 και ακόμα ούτε μας έχουν καταβληθεί τα οφειλόμενα, που βρίσκονται στα της περιφέρειας πλέον, αλλά ούτε μας έχει δοθεί και μία πειστική απάντηση γιατί συμβαίνει αυτό ούτε από την απερχόμενη νομαρχιακή ούτε από τον νέο θεσμό της αντιπεριφέρειας. Επιπροσθέτως ενημερωθήκαμε από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήρη Κουρή ότι υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα με τις συμβάσεις της τρέχουσας χρονιάς με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να μην υπογραφούν. Καταλαβαίνουν άπαντες ότι το έργο που εκτελείται σήμερα βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα.

Έχουμε εξαντλήσει πλέον κάθε προσπάθεια να βρεθεί λύση στο πρόβλημά μας, έχουμε δώσει άπειρες ευκαιρίες, έχουμε ακούσει αμέτρητες υποσχέσεις και το αποτέλεσμα είναι ένα και μοναδικό. Χάσαμε την υπομονή μας και την πίστη μας, επειδή όμως δεν θέλουμε να χάσουμε και την αξιοπρέπειά μας, για τους λόγους τούτους βρισκόμαστε στην πολύ δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από Δευτέρα 14-2-2011 σταματάμε να εκτελούμε οποιαδήποτε σχολική μεταφορά με τα ΤΑΞΙ μέχρι εξοφλήσεως των δεδουλευμένων μας και μέχρι να διευθετηθεί το ζήτημα των φετινών συμβάσεων.

Νιώθουμε την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη από τους γονείς των μαθητών και τους ίδιους τους μαθητές για την δύσκολη κατάσταση στην οποία θα περιέλθουν, άθελά μας, εξαιτίας της απόφασής μας αυτής.

Τέλος, είναι ώρα όλοι οι εμπλεκόμενοι πολιτικοί φορείς να αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντι στην κοινωνία, όπως πράξαμε εμείς τόσα χρόνια και να αποδείξουν εμπράκτως την ευαισθησία τους που όπως φαίνεται εξαντλείται στα Δελτία Τύπου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΦΟΥΡΝΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΖΑΠΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου