Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

44,8 % η Αποχή, τα Λευκά, και τα Άκυρα.

Η Αποχή τα Λευκά και τα Άκυρα είναι οι κερδισμένοι της  δημοσκόπησης, με ποσοστό 44,8%, που έκανε η VPRC για λογαριασμό του περιοδικού Επίκαιρα, ενώ το ΠΑΣΟΚ που συγκεντρώνει ποσοστό
33%,  βρίσκεται με μια μονάδα διαφορά πάνω από τη Νέα Δημοκρατία  που συγκεντρώνει 32%.   Το ΚΚΕ ακολουθεί με ποσοστό 12,5%, το ΛΑΟΣ και ο ΣΥΡΙΖΑ με 5%, οι οικολόγοι με 4%, η Δημοκρατική Αριστερά 2,5%, η Δημοκρατική Συμμαχία με 2%, η Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά 1,5% και τα Λοιπά κόμματα 2,5%.
Στην μη πληρωμή των διοδίων συμφωνεί το 52% των ερωτηθέντων, ενώ σχετικά με την μη πληρωμή των εισιτηρίων  συμφωνεί 38% και διαφωνεί το 49%, ενώ το 60% χαρακτηρίζει δικαιολογημένες της απεργιακές κινητοποιήσεις των τελευταίων εβδομάδων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.  Το 72% πιστεύει ότι τα οι Εξεταστικές επιτροπές γίνονται για να δημιουργήσουν εντυπώσεις,  και το 92% πιστεύει ότι, οι υπεύθυνοι δεν θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.
Καθόλου ικανοποιημένοι δεν αισθάνονται οι ερωτηθέντες,  από τον τρόπο που χειρίζονται τα οικονομικά σκάνδαλα τα πολιτικά κόμματα, ενώ ζητούν να απεμπλακεί  η πατρίδα μας από το μνημόνιο ένα ποσοστό 50%.

1 σχόλιο:

  1. Απ΄ όλη την δημοσκόπηση αυτό πρόσεξες Σπύρο μου? Ποιους προσπαθείς να δικαιολογήσεις και να περισώσεις? Τους Τσουκάτους, τους Μαντέλιδες και όλη την «παρέα» τους..? Ας είναι…. Όμως την αποχή των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών, που με το 20-25% έβγαλαν στην Αθήνα-Αττική Δήμαρχο-Περιφερειάρχη, δεν σε είδα με την ίδια σπουδή να το σχολιάσεις δημοσίως…

    ΑπάντησηΔιαγραφή