Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

5.970.000 ευρώ για αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων στο Αργοστόλι



ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ   
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αργοστόλι 11-03-2011                                                          
 
 
 
               Ο Δήμος Κεφαλλονιάς ανακοινώνει ότι το έργο «Δίκτυο Ύδρευσης Αργοστολίου-Χαμηλή Ζώνη» είχε απορριφθεί με την υπ’αριθμ.5193/3-8-2010 απόφαση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών, για 6 σοβαρούς λόγους.
               Στην συνέχεια με το υπ’αριθμ.2693/28-01-2011 έγγραφο αποστολής συμπληρωματικών στοιχείων του Δήμου Κεφαλλονιάς και προσωπικές παρεμβάσεις του Δημάρχου Κεφαλλονιάς Αλέξανδρου Παρίση,   κατατέθηκε τροποποιημένο τεχνικό δελτίο, με αποτέλεσμα να ενταχθεί το έργο στο ΠΕΠ Ιονίων Νήσων, όπως ενημέρωσε προσωπικά σήμερα τον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων Νησιών κ. Τάσος Αποστολόπουλος. Και πιο συγκεκριμένα του ανακοίνωσε ότι υπέγραψε την ένταξη του έργου.
             Το έργο αναμένεται να λύσει το χρονίζον πρόβλημα της ύδρευσης της πόλης του Αργοστολίου, αντικαθιστώντας το πεπαλαιωμένο σύστημα των αμιαντοσωλήνων.
            Πρόκειται για ένα έργο που θα συμβάλλει αποφασιστικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών, ενώ θα δώσει νέα ώθηση στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
          Είναι έργο προϋπολογισμού 5.970.000 ευρώ
         Η δημοπράτησή του από τον Δήμο Κεφαλλονιάς αναμένεται τις αμέσως προσεχείς ημέρες.
                       
 
 
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Γιατι εχω την εντυπωση,πως δεν ειναι τα πραγματα οπως τα αναφερετε στο αρθρο?Ειναι παρα πολυ αδικο και ανηθικο,να λεγονται μισες αληθειες.Γιατι δεν αναφερετε τους λογους που ειχε αποριφθει το εργο(6)και τι ακριβως εκανε ο κος δημαρχος.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή