Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ψήφισμα ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης

H Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Κεφαλονιάς και Ιθάκης   στη συνεδρίασή της στις 9/3/2011, ενέκρινε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα:

Η ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή, κυρίως όμως με ανησυχία και έντονο προβληματισμό, τις πολιτικές εξελίξεις στην πατρίδα μας γενικότερα και ειδικότερα στο Δήμο Κεφαλονιάς, ο οποίος και την ενδιαφέρει ιδιαίτερα, καθώς διοικείται από την δημοτική παράταξη του Αλέξανδρου Παρίση, που αναδείχθηκε νικητής χάρις στην απόλυτη στήριξη της ΝΔ και το πνεύμα ενότητας και αγωνιστικότητας που επέδειξαν τα στελέχη μας σε αυτές τις εκλογές σε αντίθεση με διασπαστικές κινήσεις παλαιοτέρων εποχών.

Η κακοδιαχείριση και τα τραγικά λάθη των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρόνια σε συνδυασμό με την άφρονα οικονομική πολιτική του τελευταίου έτους έχουν φέρει τη χώρα σε χείριστο κοινωνικό και εθνικό επίπεδο, και έχουν χρεώσει την πατρίδα με 45 δισεκατομμύρια περισσότερα μέσα σε ένα μόνο χρόνο.

Ειδικότερα και όσον αφορά το Δήμο Κεφαλονιάς η κοινή εκτίμηση (που βασίζεται σε αποσπασματικές δημοσιεύσεις και διαρροές πληροφοριών, αφού υπεύθυνη και συνολική πληροφόρηση μέχρι στιγμής δεν έχουμε) είναι ότι αρκετοί από τους προηγούμενους τοπικούς άρχοντές δεν έχουν χειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τα οικονομικά και διοικητικά θέματα των πρώην Δήμων.

Καλούνται λοιπόν ο Δήμαρχος και όλα ανεξαιρέτως τα μέλη της δημοτικής παράταξής του που ανήκουν στην Νέα Δημοκρατία να φέρουν στο φως, χωρίς άλλη πλέον καθυστέρηση, όλα τα θέματα που αφορούν την διοίκηση και την οικονομική διαχείριση των προηγούμενων δημοτικών αρχών, ώστε να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί υπαίτιοι της άκρως προβληματικής και αδιέξοδης κατάστασης στην οποία φαίνεται ότι θα βρεθεί ο νέος Δήμος Κεφαλονιάς και να μην επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος που θα μας υποχρεώσουν ως πολιτική παράταξη να αναλάβουμε ευθύνες που δεν μας ανήκουν.

Τέλος σε σχέση με την διαρροή πληροφοριών από γνωστούς κύκλους για ενδεχόμενα χρίσματα υποψηφίων Βουλευτών στο Νομό μας, η Ν.Ο.Δ.Ε. ενημερώνει κατηγορηματικά τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος ότι ουδεμία σχετική απόφαση έχει ληφθεί από την κεντρική διοίκηση της Ν.Δ.

Με δεδομένη την καταστατική θέση του κόμματος, αλλά και του αρχηγού της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, τυχόν υποψηφιότητες για τις εθνικές εκλογές θα αξιολογηθούν από τα αρμόδια κομματικά όργανα, κυρίως δε τη Ν.Ο.Δ.Ε., όταν αυτό θα απαιτηθεί.


Ν.Ο.Δ.Ε.
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου