Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Λυκούδης Σταύρος: Ανάστημα Ελλήνων



Είμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές στις 17 Ιουνίου. Η Ελλάδα και όλοι οι Έλληνες βρισκόμαστε στο μεταίχμιο της σύγχρονης ιστορίας μας. Η αφύπνιση των Ελλήνων ξεκίνησε με ηχηρό τρόπο στις περασμένες εκλογές και ολοκληρώνεται Τώρα.  

Μέσα στα βήματα μας στην ένδοξη ιστορία μας, αποτελέσαμε παράδειγμα για όλους τους λαούς της γης. Έτσι και τώρα από τη χώρα μας ξεκινά η
αντεπίθεση στα συμφέροντα του παγκόσμιου τραπεζικού κεφαλαίου, στην υποταγή των «ατίθασων» Ελλήνων και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
 
 Στο κέντρο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης βρέθηκε η χώρα μας, όχι γιατί είχε μεγάλο χρέος αλλά γιατί ήθελαν και θέλουν να μας υποτάξουν και να υφαρπάξουν τον ορυκτό μας πλούτο σε στεριά και θάλασσα. Ομάδες συμφερόντων και οι εγκάθετοι τους αλλά, και οι προσκυνημένοι σε περίεργες αποκρυφιστικές ομάδες που κατά τα άλλα στερούνται σοβαρότητας επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία, επιβουλεύονται εμάς τους ίδιους. Είναι δυνατόν αυτά να τους τα επιτρέψουμε; Ως περήφανοι Έλληνες ορθώνουμε το ανάστημα μας και γινόμαστε το παράδειγμα ανατροπής των σχεδίων τους. Όσοι και αν ονειρεύονται να μας γονατίσουν, να περιορίσουν την εθνική μας κυριαρχία και να ψαλιδίσουν τα πολύτιμα σύνορα μας τους απαντάμε καθολικά ΟΧΙ.  Γινόμαστε όλοι μια γροθιά, όλοι οι Έλληνες και δίνουμε με εκκωφαντικό τρόπο την απάντηση μας. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.
Στις εκλογές στις 17 Ιουνίου ψηφίζουμε για τους άνεργους γονείς μας, για τους αρρώστους που δεν βρίσκουν φάρμακα, για τους συνανθρώπους μας που πεινάνε, γι’αυτούς που αυτοκτονούν από απελπισία, για τους τρομοκρατημένους από τις εισπρακτικές εταιρίες, για τους φίλους μας που σκέφτονται να μεταναστεύσουν, γιατί υποθήκευσαν την εθνική μας κυριαρχία και την περιουσία μας στο περίφημο Αγγλικό δίκαιο. Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε μια Ανεξάρτητη περήφανη Ελλάδα, γιατί δεν θέλουμε μνημόνια, γιατί θέλουμε νέες θέσεις εργασίας όχι στο δημόσιο τομέα αλλά στο ιδιωτικό, γιατί θέλουμε την υγιή επιχειρηματικότητα, γιατί θέλουμε να ορίσουμε ΕΜΕΙΣ την ΑΟΖ μας, γιατί δεν θέλουμε λαθρομετανάστες στη χώρα μας μα πάνω από όλα γιατί θέλουμε να Ελπίζουμε.
Στις εκλογές στις 17 Ιουνίου ψηφίζουμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ γιατί με υπεύθυνο τρόπο, δυναμικά και συνεπέστατα προτάσσοντας το λόγο τιμής μας  μαζί με τους πολίτες δίνουμε τη μάχη με προτάσεις και απτές λύσεις. Δημιουργούμε προοπτικές ανάπτυξης της χώρας και αναβάθμισης στο ρόλο του πολίτη. Έλα και εσύ μαζί μας να δώσουμε τη μάχη για τη δικαίωση της κοινωνίας των πολιτών. Κάνουμε πράξη την πολιτική αλλαγή. Είμαστε μαζί με τους πολίτες, μαζί για το καλό του τόπου μας.
  Ενωνόμαστε όλοι σε μία πατριωτική κίνηση για το παρόν και το μέλλον, για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Στη προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς, γινόμαστε όλοι συμμέτοχοι σε ένα ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ. Το οφείλουμε σε όλους εμάς, μπορούμε να τα καταφέρουμε και τα καταφέρνουμε. Στηρίζουμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

                                                                                
              Με εκτίμηση
          Λυκούδης Σταύρος
Υποψήφιος Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου