Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Έπεσε σε πηγάδι η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη Μαργαρίτα!!! Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.


                 Άγιο είχε η κόρη του γνωστού μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη η οποία έπεσε χθες σε πηγάδι βάθους δέκα μέτρων περίπου στην Πουλίτσα.
              
                 Τα ίχνη της είχαν χαθεί από χθες και η οικογένειά της την αναζητούσε. Σε επικοινωνία της Korinthian news με τον αστυνομικό διευθυντή Κορινθίας ταξίαρχο κ. Χ. Μουρελάτο ανέφερε μεταξύ άλλων για το περιστατικό: « Στις 14:00 σήμερα το μεσημέρι ενημερώθηκε η Π.Υ Κιάτου ότι υπάρχει ένα άτομο στο πηγάδι, μία γεώτρηση περίπου 10 μέτρων στο τοπικό διαμέρισμα της Πουλίτσας, πλησίον της εκκλησίας.
            

                  Περίπου στις 14:30 η πυροσβεστική έβγαλε την κοπέλα από το πηγάδι. Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη (Μαργαρίτα) μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η άτυχη γυναίκα από ότι φαίνεται είχε πέσει στο πηγάδι από χθες. Το πηγάδι δεν είχε νερό». Αυτά αναφέρει ο αστυνομικός διευθυντής Κορινθίας. Περισσότερα θα προκύψουν στη συνέχεια από την προανάκριση που διενεργείται από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Το θέμα αναμένεται να πάρει έκταση στη περιοχή και όχι μόνο…
Πηγή: www.isthmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου