Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

"Παραιτήσου, δεν τα φάγαμε μαζί σου"

          Έξω από το πολιτικό γραφείο του Θεόδωρου Πάγκαλου συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης, μέλη του κινήματος "Πόρτα- Πόρτα".

          Οι περίπου 30 πολίτες, με οργανωτή τον σκηνοθέτη Δημήτρη Κολάτο, έφθασαν στις 3 το μεσημέρι στη συμβολή Κριεζώτου και Ακαδημίας, όμως, τους περίμεναν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες και τους απώθησαν στην απέναντι πλευρά του δρόμου.


          Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα όπως "Παραιτήσου, δεν τα φάγαμε μαζί σου" και  "Πάγκαλε κοπρίτη μας έκλεισες το σπίτι", χωρίς να πτοούνται από την παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων.

          Μάλιστα, έκαναν αναφορές στους χειρισμού του Θεόδωρου Πάγκαλου στην υπόθεση των Ιμίων το 1996, αλλά και στη υπόθεση του ηγέτη του PKK, Αμπντουλάχ Οτσαλάν, ο οποίος κατέληξε στα χέρια των Τούρκων.

           Οι συγκεντρωμένοι απαίτησαν την αποπομπή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ο οποίος παραμένει "κόκκινο πανί" για τους πολίτες, λόγω των δηλώσεών του τους τελευταίους μήνες.
Αντίστοιχες συγκεντρώσεις είχαν πραγματοποιηθεί έξω από το Σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου.
Πηγή: http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου