Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΠΑΣΟΚ ΠΑΛΙΚΗΣ: Αλήθεια κύριε Παρίση δεν ξέρατε, προεκλογικά ότι οι Δήμοι έχουν χρέη;

         Ληξούρι, 11 Απριλίου 2011
Το Σάββατο 9 Απριλίου 2011, η  Σ.Ε. της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ. Παλικής πραγματοποίησε Ολομέλεια με εισηγητές τον Βουλευτή του Νομού Σπύρο Μοσχόπουλο, και τον επικεφαλή της Αντιπολίτευσης του Δήμου Κεφαλονιάς Μάρκο Κοτσιλίνη.
Στην Ολομέλεια συζητήθηκε η Τρέχουσα Πολιτική κατάσταση τόσο σε Εθνικό επίπεδο όσο και σε τοπικό. Μέσα από μια άκρως εμπεριστατωμένη και ενδιαφέρουσα συζήτηση όπου ανταλλάχτηκαν απόψεις, βγήκαν τα εξής συμπεράσματα:
 Σε εθνικό επίπεδο στηρίζουμε την κυβέρνηση και προσωπικά τον Πρωθυπουργό Γιώργο Α. Παπανδρέου, στην τιτάνια προσπάθεια που γίνεται για να βγει η χώρα από την κρίση για να διασφαλιστεί το μέλλον των επόμενων γενεών. Παράλληλα όμως, αφουγκραζόμαστε και την κοινωνία και αγωνιζόμαστε για αυτήν, έτσι ώστε να μεταφέρουμε στην κυβέρνηση τους προβληματισμούς και τις δυσκολίες που βιώνουν οι πολίτες από την κρίση.
 Όσο αφορά το τοπικά λυπούμαστε που ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης και η παράταξη που διοικεί το Δήμο αντί να δουλέψει με σοβαρότητα ταπεινότητα και υπευθυνότητα για να στηρίξει όλο αυτό το τεράστιο εγχείρημα του νέου Δήμου επιδίδετε σε φαμφάρες και με ένα απίστευτο μεγαλοϊδεατισμό και  προσπαθεί με οικονομικές αλχημείες τύπου Αλογοσκούφη να σπιλώσει ότι καλό έχει γίνει από τους προηγούμενους Δημάρχους και Δημοτικά Συμβούλια, έτσι ώστε να καλύψει την δική του ανεπάρκεια.

Αλήθεια κύριε Παρίση δεν ξέρατε, προεκλογικά ότι οι Δήμοι έχουν χρέη;
Και αν δεν ξέρατε, που οφείλατε να ξέρετε, γιατί δεν ανταποκριθήκατε τότε στις εκλύσεις του κυρίου Κοτσιλίνη για να συζητήσετε τα χρέη των Δήμων; Αλήθεια κύριε Παρίση δεν ξέρατε ότι οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές δούλεψαν τρία χρόνια με κλειστό ΕΣΠΑ και ΘΗΣΕΑ;  Ποιος είχε κλείσει αυτά τα βασικά προγράμματα χρηματοδότηση των Δήμων; Μήπως η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας; Και έρχεστε τώρα μετεκλογικά με πλασματικούς αριθμούς να μιλήσετε για υπέρογκα χρέη τα οποία σκοπίμως διογκώνετε, όπως διογκώνετε πλασματικά και τον αριθμό των υπαλλήλων του Νέου Δήμου.
 Γι’ αυτό λοιπόν, καλό θα είναι κύριε Παρίση να αφήσετε τα πυροτεχνήματα τύπου Αλογοσκούφη και να επικεντρωθείτε στο δύσκολο έργο ανάπτυξης της Κεφαλονιάς. Τώρα κρίνεστε εσείς από τον κόσμο κάτι που δυστυχώς ακόμα δεν το έχετε καταλάβει.
 
                                                                                                                            
Για την Σ.Ε. της Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΠΑΛΙΚΗΣ
Ο Γραμματέας
                                                                  
                Βλάχος Παναγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου