Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Επίσημη Διακήρυξη του «Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών»


Το «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών» είναι ένα νέο κόμμα, πατριωτικό, ελεύθερο, δημοκρατικό, ανεξάρτητο, ασυμβίβαστο.  Ένα κόμμα, που βάζει, πρώτα απ’ όλα, την πατρίδα τη δημοκρατία και τον απλό Έλληνα Πολίτη. Έτσι δήλωσε στην ομιλία του, για την επίσημη διακήρυξη του νέου κόμματος με την ονομασία. «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών».ο πρόεδρός του Γιάννης Δημαράς.

Η επίσημη διακήρυξη πραγματοποιήθηκε, χθες, 14 Απριλίου σε μια σεμνή τελετή, στις 19:30, στην κατάμεστη από κόσμο, αίθουσα του Metropolis Live Stage,  επί της οδού Πανεπιστημίου.. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι της πολιτικής, από διάφορους πολιτικούς χώρους, όπως επίσης πλήθος δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερς

Ο Γιάννης Δημαράς στην αρχή της ομιλίας του, αναφέρθηκε ότι η πατρίδα μας ζει κάτω από ξενική κατοχή αλλά και οικονομική κατοχή που εποφθαλμιά την εθνική μας ανεξαρτησία και τα κοινωνικά δικαιώματα των Συνελλήνων. «Δυστυχώς, ζούμε υπό καθεστώς ολιγαρχίας και είναι αδιανόητο η σημερινή Κυβέρνηση μειοψηφίας, να μην ακούει, εκτός των άλλων και τις φωνές εξεχόντων πανεπιστημιακών, οι οποίοι ευθέως ομιλούν για παραβίαση του Συντάγματος», και αναφέρθηκε στους κ. Κασιμάτη και Μπέη. 

Στη συνέχεια ζήτησε «Εκλογές εδώ και τώρα», ενώ δεσμεύτηκε, εκτός των άλλων ότι : «Θα επιδιώξουμε την κατάργηση του μνημονίου που θα δημιουργήσει περισσότερα δεινά στη χώρα μας».

Επίσης, στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε, ξανά για απαλλαγή από το μνημόνιο, για τιμωρία των  ενόχων, για αλλαγή του πολιτικού μας συστήματος, επανακαθορισμό της θέσης μας στην ΕΕ, για μείωση της ανεργίας, κατήγγειλε την ευρωσυμφωνία «Δουβλίνο 2», αναφέρθηκε, σε αλλαγή του οικονομικού μοντέλου της χώρας, για δίκαιο και σταθερό φορολογικό σύστημα, για σπάσιμο των καρτέλ και της ακρίβειας, για επιτελικό κράτος και ενίσχυση των Περιφερειών και των Δήμων, για οικολογική ευαισθησία. Για όλα τα παραπάνω, κάθε φορά, αναφερόταν κατηγορηματικά ότι μπορούν να γίνουν. 

Ο Γιάννης Δημαράς ολοκλήρωσε την  ομιλία του ζητώντας και πάλι «Εκλογές εδώ και τώρα» και παροτρύνε όλες και όλους, που πιστεύουν και συμφωνούν στις βασικές αρχές για τη σωτηρία της χώρας, να συνεργαστούν με το «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου