Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ: ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ


Σαν σήμερα στις 7 Απριλίου 1992, έχασε τη μάχη που έδινε για να κερδίσει τη ζωή, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ο πατριώτης μας Αντώνης Τρίτσης, σε ηλικία 55 ετών.

Δεκαεννιά  χρόνια απουσίας από την πολιτική ζωή της πατρίδας μας.  Μιας πολιτικής, που οι πολιτικοί την οδήγησαν και την οδηγούν στον εύκολο κατηφορικό δρόμο  της διαφθοράς, της διαπλοκής και των μεγάλων συμφερόντων, κάνοντας την άχρηστη να προσφέρει, στον Ελληνικό λαό.   
Αργοστόλι Οκτώβριος 1981.
 
Ο εμπνευσμένος από το Ριζοσπαστικό κίνημα, Κεφαλλονίτης πολιτικός  την οδηγούσε στον ανηφορικό αλλά σωστό   δρόμο της ιδεολογίας, των οραμάτων, των αγώνων για τα ανθρώπινα δικαιώματα, και του Ριζοσπαστισμού, με σκοπό να την φτάσει πολύ ψηλά και να την κάνει χρήσιμο εργαλείο για την ευημερία του τόπου.  

Δεκαεννέα χρόνια   χωρίς τον  Αντώνη και το κενό που άφησε  στην πολιτική ζωή του τόπου δυσαναπλήρωτο .  Αν ζούσε ο γνήσιος Σοσιαλιστής θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.  Σήμερα,  τόσο η Κεφαλονιά άλλα και η Ελλάδα , αισθάνεται την ανάγκη του.

 Μπορεί να τον ξέχασαν.  Αυτοί όμως που ταυτίστηκαν  με τις  αξίες  του, τα οράματα του και τους αγώνες του για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τον θυμούνται και θα τον θυμούνται.


Πατριώτη Αντώνη σε διαβεβαιώνουμε  από την Κεφαλονιά που τόσο αγάπησες, αλλά που τόσο σε πίκρανε ότι:
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου