Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΕΡΙΣΣΟΥ: Στα δύσκολα τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ στηρίζουν τις Κυβερνητικές επιλογές.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσία του Βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σπύρου Μοσχόπουλου, καθώς επίσης και του Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Κεφαλονιάς Μάρκου Κοτσιλίνη, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου 2011, η Ολομέλεια της Τ.Ο. Ερίσσου.
Ο Βουλευτής έκανε εκτενή αναφορά στις τρέχουσες Πολιτικές εξελίξεις αλλά, και τις δικές του πρωτοβουλίες - παρεμβάσεις που αφορούν τροποποιήσεις στα Νομοσχέδια Βιοποικιλότητας αλλά και στο Νομοσχέδιο χρεών που συμπεριλαμβάνει συμψηφισμό χρεών και για τους Ο.Τ.Α.  
Ο Μάρκος Κοτσιλίνης αναφέρθηκε στην παρουσία της Παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς τονίζοντας ότι η περίοδος χάριτος πέρασε, πράγμα που σημαίνει ότι στα θετικά θα είναι εποικοδομητική, ενώ θα είναι αυστηρά κριτική όταν οι περιστάσεις τo απαιτούν.
Το γενικό συμπέρασμα από την διαλογική συζήτηση που ακολούθησε είναι, ότι στα δύσκολα τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ στηρίζουν τις Κυβερνητικές επιλογές σαν την μόνη ελπίδα προκειμένου να βγει η χώρα από το τέλμα που την οδήγησε η άφρον πολιτική της Συντηρητικής Παράταξης.
Τέλος, με την μεγάλη συμμετοχή του ο Λαός της Ερίσσου αποδεικνύει έμπρακτα ότι στηρίζει την ενότητα του ΠΑΣΟΚ σαν απαραίτητη προϋπόθεση για την παραπέρα πορεία.
 
Για την Σ.Ε. της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ερίσσου
Ο Γραμματέας
Νικόλαος Πατρίκιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου