Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Τον μάζεψαν…του τράβηξαν το αυτί … «εκ των άνωθεν», ή είπε ψέματα και τα μαζεύει.

Τον μάζεψαν …του τράβηξαν το αυτί … «εκ των άνωθεν», ή είπε ψέματα και τα μαζεύει μόνος του τώρα, ή σκέφθηκε εκ των υστέρων, ότι πρέπει να καλύψει κάποιους, ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Δ. Κουσελάς, για το θέμα της λίστας των 3.800 φοροφυγάδων.  

Διαβάζουμε έκπληκτοι  ότι, πρόσφατα, ο κ. Κουσελάς,  από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων έκανε ελιγμό 180 μοιρών, λέγοντας ότι:  «Δεν δήλωσα ποτέ ότι διαθέτω λίστα με μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου και πολύ περισσότερο ότι έδωσα τέτοια λίστα στο Μέγαρο Μαξίμου». 


Τελικά τι να πιστέψουμε και τι να απορρίψουμε σε αυτή τη χώρα που ζούμε, όταν βλέπουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά, ανθρώπων που  τους εμπιστευθήκαμε την τύχη μας  και την τύχη των παιδιών μας.  Και μετά διερωτώνται, γιατί ο λαός δεν τους πιστεύει και τους απεχθάνεται, γιατί τους πετά γιαούρτια κι αυγά, γιατί τους βρίζει και γιατί σε λίγο δεν θα έχουν την δυνατότητα να βγουν έξω. 

Δεν υπάρχει ένας ηθικός πολιτικός, από αυτούς που συμμετείχαν στην συνεδρίαση του  Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ, να βγει με το χέρι στην καρδιά, και σεβόμενος τον Ελληνικό λαό, να πει τι έγινε;  Να πει την αλήθεια, όποια κι αν είναι, όσο πικρή κι αν είναι,  που τόσο ανάγκη την έχουμε σήμερα όλοι.  Και μετά περιμένουμε από αυτούς, ότι θα βγάλουν την χώρα από την κρίση.  Ας μη τρέφουμε τέτοιες αυταπάτες. 

Όπως και να έχει το πράγμα, το θέμα αυτό, αποτελεί μεγάλο σκάνδαλο. Να δούμε θα δοθεί συνέχεια και από τον οικονομικό Εισαγγελέα,  κ. Γρηγόρη Πεπονή που διέταξε προκαταρκτική έρευνα; 

Για το τι συνέβηκε στη συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομίας ΠΑΣΟΚ κάντε κλικ ΕΔΩ

Τηλεβόας Κεφαλονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου