Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Πέντε μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή κοστίζει το ...αυγό του Όθωνα.

Πέντε μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή κοστίζει το …αυγό του Όθωνα.  Τόσο διαβάζουμε, ότι καταδίκασε δικαστήριο στο Ρέθυμνο, την 33χρονη φοιτήτρια, που στις 25 Σεπτεμβρίου εκτόξευσε αυγό προς τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Όθωνα.

 Ο κ. Υφυπουργός ήταν απών από το δικαστήριο λόγω υποχρεώσεων, όπως επικαλέστηκε.  Επίσης με έγγραφο του  ανακαλεί την παράσταση της πολιτικής αγωγής, ζητάει όμως την δίωξη της φοιτήτριας.  

Μπράβο κ. Όθωνα  που επιθυμείτε τη δίωξη της φοιτήτριας.  Πλησιάζει, όμως και η δική σας δίωξη από τον Ελληνικό Λαό, για τα αδικήματα της ψήφισης του Μνημονίου, του μεσοπρόθεσμου, του νόμου για την παιδεία, για το χαράτσι στα ακίνητα, για το χαράτσι της έκτακτης εισφοράς και για όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που έχετε ψηφίσει και «σταματημό δεν έχετε».   Και η κοπέλα έχει στο πλευρό της πολλούς που την στηρίζουν.  Εσείς να δούμε ποιόν θα έχετε.  Τη Μέρκελ και την τρόικα;  Ναι κύριε θα διωχθείτε.  Μα πιο πολύ θα διωχθείτε από τους Σοσιαλιστές, τους αγνούς τους ιδεολόγους, γιατί ξεφτιλίσατε με τον χειρότερο τρόπο την ιδεολογία τους.  «Κυριακή κοντή γιορτή» που λένε και στο χωριό μου…

Κύριε Όθωνα αναλογισθείτε,  σε τι σημείο αγανάκτησης,  έχετε φέρει τους Έλληνες πολίτες, και αποσύρετε αμέσως την μήνυση στην φοιτήτρια… 



ΤΗΛΕΒΟΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Αν για ενα αβγο τιμωρειται καποιος με πεντε μηνες φυλακη ρε κοπροσκυλο, εσεις για τις αυτοκτονιες δεκαδων απελπισμενων, για τη διαλυση εκατονταδων οικογενειων, για την καταστροφη που σπειρατε, τον διασυρμο των Ελληνων, την προδοσια και οσα αλλα δεινα προκαλεσατε σ' αυτη τη μαυρη διετια, με ποσα χρονια φυλακη πρεπει να τιμωρηθειτε; Ερχετε ομως η ωρα σας ανθρωπακια-πιονια του βρωμερου συστηματος. Να το θυμασαι κι εσυ και οι υπολοιποι της συμμοριας την ωρα της τιμωριας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή