Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Η Γ.Γ. Τουρισμού κ. Μπέη εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στην Κεφαλονιά. . Οι …άλλοι άφαντοι. Γιατί;


Τη  Γενική Γραμματέα  Τουρισμού κ. Ντίνα Μπέη, θα έχουμε αύριο στο νησί μας, για να εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στον εορτασμό της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.   Για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση υποβαθμίζει το νησί μας, επαναλαμβάνοντας ότι είχε κάνει, στις 21 Μαΐου, στέλνοντας ως εκπρόσωπο της τον Γ. Γ. Εμπορίου.   


Οι …πατριώτες μας  Υπουργοί, πάλι άφαντοι;    Φαίνεται ακολουθούν, το «Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά».  Τι θα μπορούσε να πάθει αν ερχόταν  κάποιος από αυτούς σαν Κυβερνητικός εκπρόσωπος στην Κεφαλονιά.  Εκτός από κάποιες διαμαρτυρίες αγανακτισμένων πολιτών, μερικά συνθηματάκια, κανένα πανό, τίποτε άλλο.  Δεν είμαστε δα και ανθρωποφάγοι.

Αλλά, εδώ που τα λέμε, μετά τα πρόσφατα «γιουχαρίσματα», σε Μπεγλίτη  και Μαγκριώτη, στη Θεσσαλονίκη, που να  ξεμυτίσουν Υπουργοί.   Πρέπει  να το σκεφτούν καλά και να είναι προετοιμασμένοι για όλα.  

Φαντάζομαι όμως ότι, αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο νησί μας.  Είμαι πολύ περίεργος να δω αν  η Κυβέρνηση, αποφάσισε να λιποτακτήσει, δια της απουσίας των Υπουργών της και των πρωτοκλασάτων στελεχών της, από τις εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, για να αποφύγουν τις φραστικές και άλλες επιθέσεις.  Με άλλα λόγια, αφήνει τους μικρούς να «βγάλουν το φίδι από την τρύπα». 

Ίδωμεν και είπωμεν  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου