Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Τι γίνεται στην Ιθάκη;


ΙΘΑΚΗ 10-10-11                                                                 
 
ΠΡΟΣ                        
 ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΕΘΝΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
  TRANS COOP
 ΚΗΦΙΣΙΑΣ 8  11526    ΑΘΗΝΑ
FAX: 210 7481359
 
Κύριοι ,
 
Πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύματα στο Τύπο ότι, ομάδα μελετητών της εταιρείας σας επισκέφθηκε το Δήμο Ιθάκης την προηγούμενη εβδομάδα , προκειμένου να ενημερωθεί για τις προτάσεις του Δήμου σχετικά με τη μελέτη ανάπτυξης των μικρών νησιών της Π.Ι.Ν. Πληροφορηθήκαμε επίσης ότι ο Δήμαρχος επέδωσε εγγράφως τις προτάσεις του Δήμου στην μελετητική ομάδα.
Με τη παρούσα σας κάνουμε γνωστά τα εξής :
1.Οι προτάσεις που σας έχουν επιδοθεί και  αναφέρονται στις ανάγκες του νησιού μας δεν έχουν συζητηθεί ποτέ στο Δημοτικό Συμβούλιο και πολύ περισσότερο δεν έχουν εγκριθεί με απόφαση Δ.Σ.
2.Οπως πολύ καλά γνωρίζετε ,αρμόδιο όργανο να υποβάλλει προτάσεις προς ένταξη σε οποιοδήποτε πρόγραμμα που αφορά τον Δήμο ,είναι το Δ.Σ και μόνον αυτό.
3.Κατά συνέπεια ,οι προτάσεις που έχετε στη διάθεσή σας σχετικά με το νησί μας, δεν απηχούν τις θέσεις του Δ.Σ  και του Δήμου.
4.Στο Δ.Σ του Δήμου μας, δεν έχει συζητηθεί πρόταση των άλλων μικρών νησιών της Π.Ι.Ν ,με την οποία να μας εξουσιοδοτούν να αποφασίσουμε για λογαριασμό τους τη κατανομή των διαθέσιμων πόρων του συγκεκριμένου προγράμματος.
Θέση μας είναι ότι ζητήματα τέτοιας σπουδαιότητας για την ανάπτυξη του νησιού μας, πρέπει να συζητούνται ευρύτατα και εξαντλητικά .Αυτό θα επιδιώξουμε να γίνει τουλάχιστον μέσα από τη λειτουργία του Δ.Σ. οπότε και θα προκύψουν οι προτάσεις που θα σας κοινοποιηθούν .
ΚΟΙΝ :
1.Αξ. Γενικό Γραμματέα  Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Πελοποννήσου- Δυτικής Ελλάδας- Ιονίων Νήσων   Κον  Α. Αποστολόπουλο
2.Αξ.Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων  Κον Σπύρο Σπύρου
3.Κα Αντιπεριφερειάρχη  Σμαράγδα   Σαρδελή
                            
4.Κον  Ιωάννη Κασσιανό ,Δήμαρχο Ιθάκης
5.Κον  Ευστάθιο Καρτάνο Πρόεδρο Δ.Σ Δήμου Ιθάκης
 
                     ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ
ΙΘΑΚΗ -ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ  ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΘΑΚΗΣ        ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΑΘ.ΛΙΒΙΤΣΑΝΗΣ       ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΛΗΡΟΣ                  ΝΩΝ.ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΣ

1 σχόλιο:

  1. prΝα φωνάξουμε για να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα...καλομάθαμε στη μάσα και τώρα μένουμε απόξου. Γι αυτό και τα βρήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή