Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ «ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΙΟΣ»: Καλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
1ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ «ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΙΟΣ»
 
Έκτακτη Γενική Συνέλευση
ΣΑΒΒΑΤΟ 8/10/2011, ώρα 18:00
 
   Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου, κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου (συνεδρίαση 14ης/9/2011) και σύμφωνα με το Καταστατικό (άρθρα 15 και 21), καλεί τα μέλη του Συλλόγου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση το απόγευμα του Σαββάτου 8 Οκτ. 2011 και ώρα 18:00 στο 1ο Λύκειο Αργοστολίου.
   Θέματα της Συνέλευσης:
   -Ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα του σχολείου και του Συλλόγου:  Αίθουσες διδασκαλίας, επισκευές, κουφώματα, βιβλία, κενά καθηγητών. Προτάσεις για καλύτερη επικοινωνία του Συλλόγου Γονέων με τα παιδιά που φοιτούν στο σχολείο.
   -Προώθηση της ευταξίας στο σχολείο, σύμφωνα με τους σχολικούς κανονισμούς και την ευπρέπεια (απουσίες, κινητά τηλέφωνα, ζημιές, κάπνισμα, μελέτη, μηχανάκια, έξοδος από το σχολείο κατά το χρόνο λειτουργίας του).
   -Πιθανές πρωτοβουλίες του Συλλόγου για προώθηση ιδεών σε ζητήματα της Εκπαίδευσης (βιβλία, αθλητικά σχολεία, μετακινήσεις, συγγράμματα Γ/βάθμιας Εκπαίδευσης, μετεγγραφές, φοιτητική μέριμνα).
   -Πιθανές πρωτοβουλίες σε κοινωνικά θέματα (οικονομική κρίση, ανεργία, κοινωνική αλληλεγγύη).
   Μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων είναι αυτοδίκαια όλοι οι γονείς (ή οι κηδεμόνες) των παιδιών που φοιτούν στο σχολείο. Η συμμετοχή των μελών στην Γενική Συνέλευση με δικαίωμα ψήφου προϋποθέτει την ταμειακή τους τακτοποίηση (5 €), η οποία προηγείται της συνέλευσης.
   Η παρουσία όλων είναι αναγκαία. Η πορεία των ζητημάτων που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας είναι ευθύνη όλων μας και επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό τόσο από την συμμετοχή και την ψήφο μας, όσο και από την απουσία ή την αδιαφορία μας.
 
- Για το ΔΣ του Συλλόγου, ο Πρόεδρος, Διονύσης Γαρμπής -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου