Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Εορταστικό Πρόγραμμα για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Αργοστόλι.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, που εξέδωσε η Αντιπεριφέρεια και υπογράφει ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής, ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου είναι τριήμερος.  Αρχίζει στις 8 πμ της 26ης Οκτωβρίου και λήγει με τη δύση του ηλίου της 28ης  Οκτωβρίου 2011.  

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 
ΠΕΜΠΤΗ 27η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

Εορταστικές εκδηλώσεις και ομιλίες στα σχολεία, τις δημόσιες υπηρεσίες και τα ΝΠΔΔ. Απότιση φόρου τιμής από τους μαθητές, σπουδαστές, προσκόπους και οδηγούς στο Μνημείο των Ηρώων στον Κήπο του Νάπιερ.
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

Στις εκδηλώσεις εορτασμού θα παραστεί Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης.

Ώρα 07.30πμ.: Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των Ιερών Ναών Αργοστολίου.

Ώρα 08.00πμ.: Έπαρση της Σημαίας

Ώρα 10.30πμ.: Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ.κ. Σπυρίδωνα.

Ώρα 11.30πμ.: Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων στον Κήπο του Νάπιερ από τις Πολιτικές και Στρατιωτικές αρχές, τα Θύματα Πολέμου, και τους εκπροσώπους όλων των παραρτημάτων των αναγνωρισμένων Αντιστασιακών Οργανώσεων, τα Πολιτικά Κόμματα και φορείς του Νομού.

Ώρα 12.00: Παρέλαση Αναπήρων Πολέμου, Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, σπουδαστών ΑΕΝ, σπουδαστών του Τ.Ε.Ι., μαθητών Δημοτικών - Γυμνασίων - Λυκείων, Λυκείου Ελληνίδων, Προσκόπων - Οδηγών και λοιπών φορέων, προ των επισήμων με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας και της Φιλαρμονικής του Δήμου Κεφαλλονιάς, στην κεντρική πλατεία της πόλης.
 
Θα ακολουθήσει η καθιερωμένη δεξίωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου.
 
Ώρα 17.30μμ.: Υποστολή της Σημαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου