Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Θεόδωρος Πάγκαλος: ... Ο εμπνευστής του κινήματος «Δεν πληρώνω – δεν πληρώνω».


Τελικά τι συμβαίνει με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Πάγκαλο.  Μήπως είναι αυτός, ο εμπνευστής του κινήματος  «Δεν πληρώνω – δεν πληρώνω».  Γιατί, τον έχουμε ακούσει, πολλές φορές, να λέει δημόσια ότι, δεν έχει να πληρώσει το τέλος για τα ακίνητα του. Ακριβώς είχε πει:  «Δεν έχω να πληρώσω, δεν  μπορώ να πληρώσω, ας έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει».  


Σύμφωνα με το vimaonline.gr που επικαλείται ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, το Σάββατο, ο κ. Αντιπρόεδρος, δεν πλήρωσε εισιτήριο στην λίμνη της Βουλιαγμένης, που πήγε να κάνει το μπάνιο του, σαν χειμερινός κολυμβητής που είναι.

Απ’ ότι πληροφορηθήκαμε και από ραδιοφωνικούς σταθμούς, το περιστατικό έχει ως εξής: 
Το Σάβατο ο «κ.» Αντιπρόεδρος πήγε να κάνει το μπάνιο του, όπως προαναφέραμε, στη λίμνη της Βουλιαγμένης.  Στην είσοδο δεν κατέβαλε, το αντίτιμο του εισιτηρίου, ως όφειλε.  Μαζί με τον κ. Πάγκαλο, την ίδια στιγμή, περνούσε την είσοδο της λίμνης, μία μάλλον ηλικιωμένη κυρία,  χειμερινή κολυμβήτρια.  Η κυρία αντελήφθη τον κ. Πάγκαλο που δεν πλήρωσε.  Αφού πλήρωσε το δικό της εισιτήριο, άρχισε να διαμαρτύρεται, έντονα,  προς τον κ. Αντιπρόεδρο, γιατί δεν πλήρωσε. 
Το φραστικό επεισόδιο, που ακολούθησε, ήταν έντονο.  Ο κ Πάγκαλος την απείλησε ότι θα της κάνει μήνυση, και λέγεται ότι, είπε στους αστυνομικούς της συνοδείας του να την συλλάβουν.  Η κυρία για να αποφύγει τη σύλληψη, έπεσε με τα ρούχα στα νερά της λίμνης.  Σε λίγα λεπτά, είχαν φθάσει και τρία περιπολικά.  Μάταια την παρακαλούσαν, οι αστυνομικοί να βγει από το παγωμένο νερό, οι οποίοι, φοβούμενοι για την υγεία της,  είχαν καλέσει εν τω μεταξύ και ασθενοφόρο.
Η κυρία βγήκε από τη λίμνη, μόνο όταν αποχώρησε ο κ. Πάγκαλος.  

Για άλλη μια φορά ο απλός λαός «και ζημιωμένος και δαρμένος», από τους  ψευτοσοσιαλιστές, προστάτες του.

Αλλά θα συμβαίνει, μάλλον, αυτό που προείπαμε, και η κυρία, χειμερινή κολυμβήτρια, δεν το κατάλαβε .   Πίσω από το κίνημα «Δεν πληρώνω – δεν πληρώνω» …κρύβεται ο κ. Πάγκαλος.  …Βρεγμένη σανίδα που χρειάζεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου