Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΝΑΓΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΠΡΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ: Μείνετε μακριά από το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα του Έλληνα εργαζομένου και διαφυλάξτε τα εθνικά συμφέροντα.


Προς
Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών
κ. Ευάγγελο Βενιζέλο
ΚΟΙΝ: Πρωθυπουργό, κ. Γεώργιο Α. Παπανδρέου,
Μ.Μ.Ε

Κύριε Αντιπρόεδρε,

Ενόψει των ατελείωτων και συνεχών φορολογικών μέτρων θα ήθελα να σας μεταφέρω την άποψη και απόγνωση των απλών πολιτών.



Κύριε Υπουργέ, η αίσθηση είναι ότι πασχίζετε να σώσετε την Ελλάδα των ξένων επενδυτών και των τραπεζών, πεθαίνοντας τους Έλληνες και μάλιστα προσπαθώντας με ωμούς εκβιασμούς τύπου «Θα πτωχεύσουμε», να κάμψετε την αντίσταση τόσο της κοινοβουλευτικής ομάδος όσο και του λαού. Ειδικά για την κοινοβουλευτική ομάδα, μάλλον και εσείς και οι ίδιοι οι βουλευτές  έχετε ξεχάσει ότι οι κοινοβουλευτικοί μας εκπρόσωποι είναι βουλευτές και όχι …βολευτές και ως εκ τούτου πρέπει πρώτα να αφουγκράζονται το λαό και μετά να υπακούν στα στενά κομματικά συμφέροντα. Αλήθεια κ.Υπουργέ για ποια Ελλάδα πασχίζετε να μην χρεοκοπήσει; Την  Ελλάδα με τις στρατιές των ανέργων, την  Ελλάδα με το μισθό των 500 Ευρώ; Την Ελλάδα της κατάργησης της συλλογικής σύμβασης ;  Την Ελλάδα της εξαθλίωσης και της πείνας; Την Ελλάδα των πλουσίων πλουσιότερων και των φτωχών φτωχότερων; Την  Ελλάδα των κολλήγων; Και όλα αυτά γιατί; Για να μην χάσουν τα λεφτά τους οι ξένοι επενδυτές που μας δανείζουν με 5% δις για να κυριαρχήσουν οι πολυεθνικές εις βάρος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και για να δουλεύουν οι Έλληνες με 300 Ευρώ το μήνα, με ελαστικές σχέσεις εργασίας, για να έρθουν οι Γερμανοί επιχειρηματίες  και να επενδύσουν στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αφορολόγητα;  μιας και η Γερμανία έχει ανάγκη από ενέργεια, επειδή έχει ψηφίσει νόμο να κλείσει τα πυρηνικά εργοστάσια μέχρι το 2025, για να έρθουν οι υπόλοιποι ξένοι επενδυτές και να πάρουν τα φιλέτα της Ελληνικής οικονομίας έναντι πινακίου φακής και να μας έχουν υποχείρια λόγω της γεωστρατηγικής θέσης της Ελλάδας;

Έτσι κ.Υπουργέ προσπαθείτε να σώσετε τη  Ελλάδα;;; Αφήστε ήσυχους τους Έλληνες, γιατί ακόμα και σε περίπτωση πτώχευσης μπορούν να σώσουν τους εαυτούς τους αλλά και την χώρα μας, χωρίς εσάς και μάλιστα καλύτερα από σας.

Δεν αξίζει στους Έλληνες κ. Υπουργέ να μας παραδώσουν σαν ΠΑΣΟΚ-κράτος και να τους το παραδώσουμε ΑΠΟΙΚΙΑ.

Πραγματικά κ. Υπουργέ μου προκαλεί εντύπωση η φαιδρότητα και η αισχρότητα με την οποία βάζετε συνεχώς καινούργια οικονομικά μέτρα εις βάρος των νομοταγών πολιτών και μάλιστα σε καθημερινή βάση, ενώ αντίθετα δεν έχετε καταφέρει ή δεν θέλετε να αγγίξετε καν τους φοροφυγάδες και το μεγάλο κεφάλαιο. Όλα τα μέτρα που παίρνετε  στοχεύουν στους μισθωτούς, τους συνταξιούχους και γενικά στον απλό λαό που δεν έχει τη δυνατότητα ν΄ αντιδράσει. Πραγματικά κ. Υπουργέ μου κάνει αλγεινή εντύπωση  αυτή η τακτική «πονάει χέρι, κόβω χέρι» και επειδή αυτές τις εύκολες ληστρικές φοροεισπρακτικές τακτικές μπορεί να τις κάνει και ένα παιδάκι του Δημοτικού, δεν πιστεύω ότι μέσα  στη ευφυΐα που σας διακρίνει, δεν τα έχετε σκεφτεί όλα αυτά. Γι’ αυτό θεωρώ ότι κάνετε ένα προμελετημένο έγκλημα εις βάρος του λαού, ο οποίος δεν σας έχει νομιμοποιήσει γι’ αυτή την κατάσταση. Εμείς κ. Βενιζέλο που αγωνιστήκαμε για να είσαστε σ’ αυτή την καρέκλα σήμερα, αγωνιστήκαμε για το «λεφτά υπάρχουν», για το «θα πατάξουμε τη φοροδιαφυγή», «δεν θα πειράξουμε το εισόδημα των Ελλήνων». Δεν αγωνιστήκαμε  ούτε σας ψηφίσαμε κ. Βενιζέλο για να είστε εκεί που είστε σήμερα  και να οδηγείτε τους Έλληνες στην απόλυτη εξαθλίωση ενώ βλέπουμε εσάς να μην αγγίζετε τα δικά σας κεκτημένα. Αλήθεια κ. Βενιζέλο, τη στιγμή που γίνετε όλος αυτός ο ορυμαγδός εις βάρος των Ελλήνων, μήπως θα 'πρεπε και ‘σεις που είστε μες το Ελληνικό κοινοβούλιο να περικόψετε…

α. Το μισθό σας τουλάχιστον 30%

β. Να μην παίρνετε καθόλου χρήματα από τις επιτροπές

γ. Να πληρώνετε τα τηλέφωνα από την τσέπη σας

δ. Να πληρώνετε  τα ενοίκια των γραφείων σας  και τους υπαλλήλους σας από την τσέπη σας

ε. Να κυκλοφορείτε με τα δικά σας αυτοκίνητα και να πληρώνετε τη βενζίνη σας, ούτως ή άλλως το θεάρεστο έργο που παράγετε , μπορεί να το κάνουν και οι υπόλοιποι Έλληνες που τους έχετε κόψει το γάλα των παιδιών τους.

Αν μη τι άλλο αν κόβατε όλα αυτά τα προνόμια σας, θα δείχνατε ένα υποτυπώδες ίχνος πατριωτισμού.
Θα μπορούσα να σας αναφέρω χιλιάδες πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε ώστε να αποφύγετε αυτή τη ληστρική φοροεισπρακτική επιδρομή στη τσέπη των Ελλήνων.

Κλείνοντας θέλω να σας επισημάνω, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΙΣΧΡΑ ΦΟΡΟΛΗΣΤΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, δεν αντέχει ούτε ένα ευρώ πλέον να πληρώσει ο λαός. 

Τέλος μείνετε μακριά από το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα του Έλληνα εργαζομένου και διαφυλάξτε τα εθνικά συμφέροντα ως κόρη οφθαλμού για να μην γίνουμε αποικία και να μην περάσουμε δεύτερη κατοχή.

Αν δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά τότε ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ και να είστε σίγουροι ότι ο Ελληνικός λαός θα βρει τον τρόπο να σωθεί.

Με εκτίμηση
Ο Γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Παλικής
ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου