Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ο Πάνος Μπεγλίτης σχολιάζει με ακραίες εκφράσεις τα επεισόδια της Θεσσαλονίκης.


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης, αφού πρόσφατα  έστρεψε εναντίον του όλο το στράτευμα, με τις δηλώσεις του, ότι θα πατάξει τους απόστρατους στρατιωτικούς και μάλιστα δια της βίας, επειδή τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν,  τώρα σχολιάζει με ακραίες εκφράσεις, αυτούς  διαμαρτυρηθήκαν χθες στην Θεσσαλονίκη.  Διαβάστε τι  δήλωσε:


«Αισθάνομαι θλίψη, να μην πω κατάθλιψη, για την κατάντια αυτών των φωνών που ακούστηκαν χθες», «δε μας φοβίζουν», «Οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, οι πολιτικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης πρέπει να καταδικάσουν φαινόμενα κοινωνικού και πολιτικού χουλιγκανισμού που δηλητηριάζουν την κοινωνία και ουσιαστικά ανοίγουν το δρόμο σε εκφασισμό της ελληνικής κοινωνίας. Δεν πρέπει, με άλλα λόγια, να θρέψουμε ένα αυγό του φιδιού στη χώρα μας. Και χθες δυστυχώς στη Θεσσαλονίκη, έξω από τον Άγιο Δημήτριο είδαμε ορισμένες τέτοιες συμπεριφορές. Είδαμε αυγά του φιδιού».  Επίσης απέδοσε τις αποδοκιμεσίες σε: «εσμό παραστρατιωτικών, παραθρησκευτικών και παρακρατικών οργανώσεων»

Κύριε Μπεγλίτη, να δεις πόση θλίψη αισθάνομαι εγώ, όταν βλέπω την κατάντια της χώρας, την κατάντια του ΠΑΣΟΚ που πίστεψα και υπηρέτησα πιστά, την κατάντια του Σοσιαλιστικού ιδεώδους, που υποτίθεται ότι σεις υπηρετείτε και τέλος την κατάντια την δική σας που σε λίγο θα σας απαγορευθεί  η έξοδος από το σπίτι.  Και ειλικρινά λείπαμε γι’ αυτό.  Η συμπεριφορά σας ξεπερνά τα όρια της ανοχής. Για την «κατάντια  αυτών των φωνών που ακούστηκαν»,  ακέραιη την ευθύνη φέρει το πολιτικό σύστημα, και οι ανεύθυνες κυβερνήσεις που πέρασαν. Και αυτό το γνωρίζετε πολύ καλά.

Δεν μπορείτε να χαρακτηρίζετε «αυγό του φιδιού», τη διαμαρτυρία  των Ελλήνων ανέργων, τη διαμαρτυρία  νέων ανθρώπων χωρίς μέλλον, τη διαμαρτυρία των Ελλήνων που βλέπουν να εξανεμίζονται μισθοί, συντάξεις, και να χάνουν κεκτημένα εργασιακά δικαιώματα, ενώ παράλληλα τους ζητάτε να πληρώσουν δυσβάστακτα χαράτσια και άλλα πολλά. 

 Αλλά κ Μπεγλίτη, σεις δεν είστε σε θέση να τα κατανοήσετε αυτά.  Και απλά γιατί «ο χορτάτος δεν μπορεί να καταλάβει τον πεινασμένο».

 Κεφαλονίτης Μέλος ΟΧΙ αυτού του ΠΑΣΟΚ

Εστάλη στο e-mail του Τηλεβόα Κεφαλονιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου