Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Το πρωί παραιτούμαι, το βράδυ ανεξαρτητοποιούμαι και βλέπουμε...

Ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Ρομπόπουλος, σε ραδιοφωνικό σταθμό της συμπρωτεύουσας, δήλωσε σήμερα ότι, επειδή δεν γνωρίζει τι ψηφίζει, έχει πάρει τελεσίδικη απόφαση, στην αρχή της άλλης εβδομάδας να παραιτηθεί.

Όπως διαβάζουμε στο http://spnews.gr , ο κ. Ρομπόπουλος φαίνεται να δηλώνει στην εφημερίδα «Καρφίτσα», ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί και να παραδώσει τη βουλευτική έδρα του, αλλά θα ανεξαρτητοποιηθεί.

Όπως και να έχει το πράγμα, ένα ακόμα στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος, δεν ανέχεται  τον τρόπο που λειτουργεί η κυβέρνηση και  αποφασίζει να δηλώσει ανεξάρτητος.  Δηλαδή από τους 160, πάμε για 153 και έπεται συνέχεια.

Ο κ. Ρομπόπουλος, ίσως την ύστατη αυτή στιγμή, αισθανόμενος τύψεις, για το τι μέχρις στιγμής έχει ψηφίσει στη Βουλή, έκανε την υπέρβαση του. 

Θα περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα να δούμε τι θα γίνει.  Να σας θυμίσουμε ότι, για το μεσοπρόθεσμο, που τελικά ο κ. Ρομπόπουλος το ψήφισε δήλωνε:   «Είμαι αρνητικός να ψηφίσω το μεσοπρόθεσμο, και πιστεύω ότι δεν θα βγει κιόλας, ο κόσμος δεν αντέχει αυτά τα μέτρα πια. Τους ξυρίσαμε κόντρα, τους γδάραμε, να πιάσουμε και τους υπόλοιπους. Το Μεσοπρόθεσμο είναι βαρέλι χωρίς πάτο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου