Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Διάψευση από Γ. Κουρή και Π. Αλιβιζάτο, τα σχετικά με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ


Πριν μερικές μέρες, διαβάσαμε δημοσίευμα, ότι το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, έχει κλειδώσει για το νομό μας.  Αναφέρει ως υποψήφιους την  κ. Σοφία Λουκέρη, τον κ. Πέτρος Αλιβιζάτος και τον κ. Παύλος Παπαδάτος.


Σήμερα διαβάζουμε δηλώσεις δύο σοβαρών στελεχών, της  Νέας Δημοκρατίας, του πολιτευτή κ. Γιώργου Κουρή και του πρώην βουλευτή κ. Πέτρου Αλιβιζάτου, οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ, διαψεύδουν το δημοσίευμα.

Ο κ Γιώργος Κουρής, σε δελτίο τύπου που εξέδωσε, καλεί την Νέα Δημοκρατία να προσέξει την ακαταστασία που επικρατεί στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη και να παρέμβει.  Επίσης μεταξύ άλλων αναφέρει   «Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις οι οποίες προκαλούν ερωτηματικά εις τους οπαδούς της ΝΔ και τους δημοκράτες πολίτες της Κεφαλονιάς . Αυτά που γράφονται φαίνεται ότι μεθοδεύονται απο έξω-νεοδημοκρατικα κέντρα . Στοχεύουν στην αποδυνάμωση του φρονήματος του πολίτη ώστε να μην πυκνώνει τις τάξεις των υγιώς σκεπτόμενων γύρω απο την ΝΔ».

Ο πρώην Βουλευτής κ. Πέτρος Αλιβιζάτος, σε πρόσφατη συνέντευξη του, στον δημοσιογράφο κ. Σάκη Βούτο, έκανε λόγο για δημοσιεύματα εκ του πονηρού που εξυπηρετούν διάφορα συμφέροντα.  Ακόμη ανέφερε  «Δεν υπάρχει καμμιά απόφαση περί υποψηφιοτήτων από πλευράς Ν.Δ. και του αρχηγού της του κ. Σαμαρά. Το στυλάκι ότι δεν δεχόμαστε διαψεύσεις είναι δημοσιογραφικά απαράδεκτο. Προ ενός μηνός ένα blog είχε βγει και έλεγε πως εγώ είχα κάνει «μυστικούς δείπνους» στο σπίτι μου που δεν είχα κάνει τίποτε. Κι ούτε κανείς πάτησε στο σπίτι μου. … Όλα αυτά τα οποία λένε εκ του πονηρού, είναι «όνειρα θερινής νυκτός». Εξυπηρετούν ύποπτα συμφέροντα… είναι βαλτά… Ξέρετε τι σημαίνει «ποτέ» στην πολιτική…. Δήλωσα και δηλώνω ότι ουδέποτε έχω πει πως θα κατεβώ υποψήφιος. Από μένα εξαρτάται να το αποφασίσω. Σας διαβεβαιώ ότι μέχρι αυτή την στιγμή και εις το μέλλον, όσο γίνεται, η απόφασή μου είναι ότι δεν θα είμαι υποψήφιος… Δεν δίνω το δικαίωμα σε κανένα, μα σε κανένα, να βγαίνει εκ μέρους μου και να μιλάει και μάλιστα με αυτόν τον απόλυτο τρόπο ότι δεν υπάρχουν διαψεύσεις…».

Η πραγματικότητα  είναι ότι, η Νέα Δημοκρατία μας έχει μπερδέψει πολύ, και οφείλουν τα επίσημα εκλεγμένα στελέχη του νησιού μας να ξεκαθαρίσουν το τοπίο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου