Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

" ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ", - ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΖΕΥΞΗ ΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ


 Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία καί με την παρουσία γνωστών καλλιτεχνών, λογοτεχνών και φιλοτέχνων η παρουσίαση του ποιητικού βιβλίου "ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ" του ιστορικού τέχνης ΛΕΟΝΤΙOY ΠΕΤΜΕΖΑ, που εικονογράφησε με 48 σχέδια ο διακεκριμένος διεθνώς ζωγράφος ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ. 

Η βιβλιοπαρουσίαση έγινε στην Αίθουσα Τέχνης του J.K. Art Bar Restaurant, (Πλατεία Φιλικής Εταιρείας 19-20, Κολωνάκι, Αθήνα), με επιτυχημένη διοργάνωση της ART WAY.

Γιά την καλαίσθητη και περιεκτική  έκδοση  μίλησε αναλυτικά  τονίζοντας την αρμονική και ενδιαφέρουσα σύζευξη του ποιητικού λόγου με τα ζωγραφικά σχέδια η Ελπίδα Μητροπούλου, δρ. Αρχαιολογίας του Παν/μίου Λονδίνου και πρόεδρος της Εταιρείας Ευρωπαίων Καλλιτεχνών, Λογοτεχνών, τεχνοκριτικός. Ο Κώστας Ευαγγελάτος αναφέρθηκε θεωρητικά στον ερμηνευτικό  τρόπο που προσέγγισε εικαστικά τα ποιητικά νοήματα και η ηθοποιός, ποιήτρια Αφροδίτη Δρακοπούλου διάβασε υποβλητικά  ποιήματα από το "Αρχείο συνείδησης" του Λεόντιου Πετμεζά αναδεικνύοντας την αισθαντική εσωτερικότητα τους και τον έντονο κοινωνικό τους χαρακτήρα .

Η εκδήλωση στον ιδιαίτερα φιλόξενο και διακοσμημένο με έργα τέχνης χώρο του J.K, και η δεξίωση που ακολούθησε   με ποιοτικό μουσικό πρόγραμμα άφησε σε όλους άριστες εντυπώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου