Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Ο Shaun Rodgers θα διασχίσει το Αιγαίο. Τον στηρίζει η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς.


Ο Shaun Rodgers και ο φίλος του Tim Davis περί το τέλος Μαρτίου, θα επιχειρήσουν να διασχίσουν το Αιγαίο με καγιάκ.

Το ταξίδι, διάρκειας δύο περίπου εβδομάδων, θα ξεκινήσει  από το Σούνιο (Αρχαίο Ναό του Ποσειδώνα) με προορισμό τα παράλια της Τουρκίας, περνώντας από Τζιά, Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Πάρο, Νάξο, Αμοργό, Κω, Κάλυμνο και Λέρο.

Ο Shaun Rodgers, γεννημένος στη Νότια Αφρική, κατοικεί, με την ελληνίδα σύζυγο του και τα δυο τους παιδιά, στην Κεφαλλονιά από το 2007, ένα νησί που ξεχωρίζει για την ομορφιά του, τους περήφανους ανθρώπους του, την ασφάλεια και γαλήνη του και που προσφέρει τη δυνατότητα αναψυχής ολοχρονικά στους επισκέπτες του.

Για την υποστήριξη που δέχεται στο τόλμημά του αυτό, ο Shaun Rodgers θα ήθελε να ευχαριστήσει εν πρώτοις το χορηγό του Island Tribe, την οικογένεια και τους φίλους του καθώς και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Η ΠΕ Κεφαλονιάς του εύχεται καλή επιτυχία στο εγχείρημά του και θα είναι συνοδοιπόρος στην προσπάθειά του. 

Τηλεβόας Κεφαλονιάς: 
Ευχόμαστε στον αγαπητό μας φίλο Shaun και στο φίλο του Tim, από καρδιάς, η προσπάθεια τους αυτή να στεφθεί από επιτυχία. Άλλωστε είναι δεδομένη, αφού ο Shaun έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στα extreme sports  της θάλασσας  και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταφέρει να δαμάσει και το ατίθασο Αιγαίο. 
Shaun κάνεις υπερήφανους όλους τους Κεφαλονίτες.  Είναι τιμή μας που σε έχουμε φίλο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου