Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ: Αυτά που πρέπει να ξέρουμε.

           Οι αμοιβές των στελεχών των δύο κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι προκλητικές, τη στιγμή που οι Έλληνες βλέπουν τα εισοδήματά τους να πετσοκόβονται. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ παίρνει 8.000 το μήνα, ο γενικός διευθυντής του κόμματος παίρνει 7.800 ευρώ το μήνα, ο αναπληρωτής γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος μισθό 7.550 ευρώ και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του κόμματος 6.200 το μήνα.

          
Στο ΠΑΣΟΚ όπου οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες, ο μισθός του διευθυντή του γραφείου τύπου του κόμματος ανέρχεται στα 4.542,70 ευρώ μικτά, ενώ η γραμματέας του κόμματος για τις διεθνείς σχέσεις παίρνει μηνιαίως 4.147,65 ευρώ.
          
Την ίδια στιγμή το ΠΑΣΟΚ χρωστάει 113,8 εκατομμύρια και η ΝΔ 127,6 εκατομμύρια στις τράπεζες, αλλά από ότι φαίνεται δεν ανησυχούν διότι κάποιο «κούρεμα» θα κάνουν με τις ανάλογες βέβαια παραχωρήσεις στους τραπεζίτες, σε βάρος βέβαια των απλών πολιτών που ούτε διακανονισμό δεν μπορούν να κάνουν ακόμα και αν είναι άνεργοι.
          
ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ????


Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας
Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου