Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Περιττές οι εξέδρες των "επισήμων"


Tου Γιώργου Αναστασόπουλου, δημοσιογράφου του "Ράδιο Γάμμα", 

Το σχέδιο είναι σατανικό. Ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες ότι το υπουργείο προστασίας του πολίτη έχει επεξεργασθεί πλήρες σχέδιο για να αποτρέψει ανεπιθύμητες καταστάσεις στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου.

Το σατανικό σχέδιο είναι αυτό ακριβώς:


Η δημοσιοποίηση του υπουργοαστυνομικού σχεδίου που προβλέπει καταγραφή ομάδων που πιθανόν θα επιχειρήσουν να γιαουρτώσουν τους "επίσημους" ή να προκαλέσουν επεισόδια. Επίσης, θα γίνονται προληπτικές προσαγωγές και έλεγχοι, θα υπάρξει ειδικό σχέδιο προστασίας και διαφυγής των επισήμων, ενώ θα βρίσκονται σε ετοιμότητα τα ΜΑΤ και δεκάδες Εισαγγελείς, προκειμένου να εποπτεύουν το έργο των αστυνομικών.

Κανονική πλύση εγκεφάλου και ακατάσχετη κινδυνολογία. Αυτό είναι το σατανικό σχέδιο. Μια αστυνομοκρατούμενη φιέστα μετά καλλιέργειας φόβου. Ο στόχος της συγκυβέρνησης είναι να μείνουν πολλοί γονείς, παιδιά, μεσήλικες και υπερήλικες στο σπίτι. Για να είναι πιο εύκολη η αναμέτρηση των κυβερνώντων με τους αγανακτισμένους. Έχουμε δει το "έργο" πριν ξεκινήσει. Δεν θέλουν οι κρατούντες να αποτίσουμε την Κυριακή φόρο τιμής προς εκείνους που θυσιάστηκαν για την πατρίδα. Επιθυμούν μόνο να διαχειρισθούν και να φέρουν "βόλτα" την οργή. Δικαίωμά τους. Αλλά και δικαίωμα του λαού, με τη μαζική συμμετοχή του, να ακυρώσει το σατανικό σχέδιο. Το βέβαιο είναι ότι και οι δύο πλευρές θα διευκολυνθούν σε μια μόνο περίπτωση: Αν δεν στηθούν εξέδρες για τους "επισήμους"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου