Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Πρέπει να έχεις το Θεό…φιλο για να ξεφύγεις από το Βασίλη

 
           Φαίνεται ότι ο Βασίλης Ρουχωτάς τα ψάχνει πολύ τα πράγματα και καλά κάνει. Σήμερα διαβάσαμε σε τοπική εφημερίδα ότι ενημερώνεται εκτενώς για το θέμα των εργαζομένων  της Διαδημοτικής, που χρόνια τώρα είναι ξεκρέμαστοι.
          Για να θυμίσουμε,  την Τρίτη στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Βασίλης  Ρουχωτάς δήλωσε,  ότι για να συζητήσει το θέμα,  θα πρέπει να είναι πλήρως ενημερωμένος.   Η δήλωση του αυτή, που στη συνέχεια έγινε και πρόταση, αλλά και μήλο της έριδος, για την Λαϊκή Συσπείρωση, και Casus Belli για τον κ. Μαντζουράτο, την ψήφισε η πλειοψηφία του σώματος.  Αποφασίστηκε έτσι, να συζητηθεί στις 16/3/2011.  Βασίλη έχεις δίκιο, με δουλειές του ποδαριού δεν λύνονται προβλήματα  μείζονος σημασίας.
          Και αυτό επιβάλει το ήθος, η συνέπεια και ο σεβασμός που πρέπει να έχει ο πολιτικός, απέναντι στους συμπολίτες του. 
          Αξίζει, επιπλέον να προσθέσουμε ότι, πρέπει να έχεις το Θεό…φιλο  για να ξεφύγεις από το Βασίλη,   που  φαίνεται, απο τα λεγόμενά του και πάνω σε άλλα θέματα, ότι είναι αφ’ ενός μεν,  καλά πληροφορημένος, και αφ’ ετέρου ότι είναι διατεθειμένος να φθάνει κάθε φορά το μαχαίρι στο κόκαλο, εξαντλώντας εξονυχιστικά τα θέματα που έρχονται προς συζήτηση.  
          Τέτοιοι μας χρειάζονται για να πάει μπροστά  ο τόπος.  Από ποιους να περιμένουμε;  Από αυτούς που σηκώνουν  το χέρι μόνο για να ψηφίσουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου