Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ Κου ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ



Μετά από την επίσκεψη, του Υποψήφιου Βουλευτή Κου Παύλου Χαϊκάλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στην Κεφαλονιά δήλωσε τα εξής: Αυτό που επισημαίνω είναι ότι η Κεφαλονιά και  η Ιθάκη είναι νησιά πανέμορφα πεντακάθαρα και διαμάντια του Ιονίου. 

Αυτό που με λύπησε ήταν η εικόνα των άδειων μαγαζιών, καθώς επίσης είδα την αγωνία των πολιτών ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους  για το αύριο, για το αν υπάρχει ελπίδα. Οι πολίτες της
Κεφαλονιάς και  Ιθάκης δεν αξίζουν τέτοια τύχη. Είμαι σίγουρος ότι με τον Κο  Γιώργο Τζωρτζάτο, και με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τα πράγματα είναι πολύ θετικά, ο κόσμος  ακουμπάει στο πρόγραμμά μας, καταλαβαίνει ότι έχουμε ένα σπουδαίο πρόγραμμα, μας δείχνει εμπιστοσύνη   και εκείνο που έχω να πω, αυτή την εμπιστοσύνη τιμούμε  και δεν πρόκειται να πάει χαμένη. 

Πιστεύουμε ότι κερδίζουμε την έδρα της Κεφαλονιάς, και πρόκειται όχι για προσωπική νίκη, αλλά για μια νίκη της αξίας και της επαναφοράς και της  καθαρότητας του ήθους  και της αξιοπρέπειας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.   Στην Αθήνα έχουμε πολύ περισσότερα προβλήματα, γιατί εκεί έχουμε τους λαθρομετανάστες, έχουμε χιλιάδες επιχειρήσεις κλειστές,  οποιοσδήποτε και να γυρίσει την Αθήνα βλέπει σε κεντρικούς δρόμους  επιχειρήσεις κλειστές, Σταδίου δηλαδή, που είναι κλειστά από μαγαζιά, ένας κόσμος σε ύφεση, ένας κόσμος σε απόγνωση, ένας κόσμος με χιλιάδες αυτοκτονίες. 

Κακά τα ψέματα, είναι μια τραγική κατάσταση στην Αθήνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κοιτάξεις και την υπόλοιπη Ελλάδα, γιατί πραγματικά, για πρώτη φορά, αντί να υποφέρει η επαρχία όπως υπέφερε πριν κάποια χρόνια, κινδυνεύει αυτή τη στιγμή η πρωτεύουσα. 

Στη συνέχεια ο Κος Τζωρτζάτος δήλωσε: Βλέπουμε ότι η Κεφαλονιά και η Ιθάκη ανεξαρτητοποιούνται. Προχωράνε με άλλον αέρα. Προχωράνε με υγιή αέρα. Πνέει αέρας από το Βορρά, δίνει ώθηση και σπρώχνει για να φτάσει και στην Αθήνα. Και νομίζω  ότι και μαζί με τον Παύλο προχωράμε και θα τερματίσομε εκεί που πρέπει, για τη θέση που μας αξίζει. Έχουμε ένα ψηφοδέλτιο νίκης και βαδίζουμε ολοταχώς σε αυτή την κατεύθυνση. Ο κόσμος έχει εκτιμήσει ότι  η απλότητα και ο αυθορμητισμός μου είναι στοιχεία του χαρακτήρα μου. Αυτό που έχω στην ψυχή μου έχω και στο στόμα. Ο κόσμος και η νεολαία ανταποκρίνεται στο κάλεσμα μας, για να του δώσουμε πίσω και πάλι το χαμόγελο που του έκλεψαν, για να κάνουμε την καθημερινότητα του, καλύτερη. Μην ξεχνάτε, ότι εγώ ξεκίνησα ως εργαζόμενος και μιλάω με τη γλώσσα ης αλήθειας, την απλή, όταν βλέπω λοιπόν νέους, παιδιά που έχουν χάσει το όνειρο, που σπούδασαν για πέντε, δέκα, δεκαπέντε και είκοσι χρόνια και προσπαθούν να βρουν μια δουλειά, ξέρετε μπαίνω μέσα στην ψυχή τους και γίνομαι ένα με αυτούς. Αυτούς θέλω να βοηθήσουμε, αυτό είναι το μήνυμά μας και πιστεύω ότι τελικά μαζί με αυτούς προχωράμε και η Ελλάδα πρέπει να ξαναπάρει τη θέση που της ανήκει, να γίνει ανεξάρτητη, γιατί αυτή τη στιγμή  δεν είναι ανεξάρτητη όπως φρόντισαν κάποιοι να μας κάνουν και ότι για μια υπογραφή πρέπει περνάει από το Διεθνές  Νομισματικό Ταμείο, μια απλή υπογραφή Υπουργού, μια Εγκύκλιο, μια υπουργική απόφαση να μην  έχουν δικαίωμα να την εκδώσουν, η Ελλάδα πάλι πρέπει να πάρει τη θέση που της ανήκει. . Η κοινωνία παράγει πολιτική και όχι τα κόμματα. Η κοινωνία παράγει πολιτική! Η Ελλάδα μετά από τετρακόσα χρόνια σκλαβιάς, απελευθερώθηκε. Μετά από δύο? Είναι ήδη ελεύθερη! Είμαστε έτοιμη για τη ρήξη, για την ανατροπή. 

Στις 17 Ιουνίου ο κόσμος αποφάσισε, στηρίζει ψηφίζει Ανεξάρτητους Έλληνες. Θέλω να αναφέρω και κάτι άλλο,    Να θυμάστε ότι η Παλλική και το Ληξούρι πρέπει να πάρει τη θέση που της αρμόζει στην Κεφαλονιά. 

Ο Κος Σταύρος Λυκούδης  δήλωσε ότι μεταφέρουμε το σύνθημα νίκης, των Ανεξάρτητων Ελλήνων εδώ στην έδρα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης και προς όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Εδώ η έδρα είναι δικιά μας, είναι ξεκάθαρο και θα αποδειχθεί στις εκλογές που έρχονται. Τέλος ευχαρίστησαν τον Κο Παύλο Χαϊκάλη και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια, καλή επιτυχία και καλή επιστροφή.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου