Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ευχαριστούμε όλες και όλους τους Ανεξάρτητους Έλληνες που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές στις 17 Ιουνίου. Ευχαριστούμε και όσους δεν μας ψήφισαν, γιατί αν και συμφωνούσαν στο πρόγραμμα μας, δεν μπόρεσαν να απαγκιστρωθούν από τους εκφοβισμούς και τα ψευτοδιλήμματα της Ν.Δ και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Έχουμε υποχρέωση, απέναντι σε όλους τους Ανεξάρτητους Έλληνες, και στον τόπο μας, να αντισταθούμε σε αυτούς που πρόδωσαν τις
προσδοκίες και τα όνειρα μας. Αναμένουμε δύσκολους και επικίνδυνους μήνες μπροστά μας. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΔΥΝΑΤΟΙ δηλώνουμε ότι είμαστε εδώ μαζί, μαζί με τους πολίτες,  παρόντες και στα εύκολα και στα δύσκολα.  Ευχαριστούμε πολύ τους υποψήφιους μας, τον κ. Γιώργο Τζωρτζάτο, την
κ. Γιώτα Τραυλού και τον κ. Σταύρο Λυκούδη για τον καθαρό, έντιμο  και ελπιδοφόρο αγώνα που δώσανε. Ευχαριστούμε πολύ τη συντονιστική επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κεφαλονιάς και Ιθάκης για την πολύτιμη συνεργασία τους. Ευχαριστούμε και τον Κο Γεράσιμο  Πετράτο, τομεάρχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων  Κεφαλονιάς και Ιθάκης, καθώς και όλους που πρόσφεραν εθελοντικά την πολύτιμη βοήθεια τους, στις εκλογές.

Καλή επιτυχία στο έργο της  Κ. Θεοπεφτάτου, ελπίζουμε να αγωνιστεί πρώτιστα για το συμφέρον  της Κεφαλονιάς  και της Ιθάκης.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι εδώ και λειτουργούμε ως πυλώνας του κοινοβουλευτικού μας συστήματος, ο οποίος πρέπει να υπηρετεί την εθνική μας κυριαρχία και ανεξαρτησία, την οικονομική μας ανάταση με όπλο την ανάπτυξη πάνω στο δικό μας πλούτο και τις δυνάμεις, τη θεσμική διαφάνεια, την κοινωνική δικαιοσύνη και την ελεύθερη δημοκρατική έκφραση..

 Όλοι οι Έλληνες μια γροθιά. Να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζουμε για τον τόπο μας, σαν Περήφανοι  Έλληνες, σαν Περήφανος Λαός.                                                                                  

Είμαστε Πολλοί Είμαστε Μαζί, Είμαστε Ανεξάρτητοι, Είμαστε Περήφανοι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου