Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.


Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου καταγράφηκε η ανησυχία του κόσμου στα εκβιαστικά διλήμματα που τέθηκαν κατά τη διάρκεια όλης της προεκλογικής περιόδου. Δυστυχώς πολλοί συμπατριώτες μας δεν άντεξαν τους εκβιασμούς, που εντέχνως δημιούργησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς επίσης, αυτή η μη αντοχή στην πίεση πιθανόν να οδηγήσει την χώρα μας σε πιο επικίνδυνα μονοπάτια. Ήδη καταγράφονται με αλγεινό τρόπο  οι αναντιστοιχίες μεταξύ προεκλογικού και μετεκλογικού
λόγου Σαμαρά και Βενιζέλου.  

Έρχονται με καταιγιστικό τρόπο νέα σκληρά μέτρα, νέα άνοδο της ενεργείας, νέα τοκογλυφικά δάνεια, νέες αυτοκτονίες δυστυχώς, νέα απελπισία, απελπισία ,απελπισία.
  
Ευχαριστώ πολύ όλους τους συμπατριώτες μας που μας στήριξαν και μας εμπιστεύτηκαν και όλους τους Κεφαλλονίτες και τους Θιακούς που μας δέχτηκαν τόσο εγκάρδια.
   
Ευχαριστώ πολύ τη συντονιστική επιτροπή των Ανεξάρτητων  Ελλήνων Κεφαλονιάς και Ιθάκης για την πολύτιμη συνεργασία τους.

Ευχαριστώ πολύ τους συνυποψήφιους μου κ. Παναγιώτα Τραυλού και κ. Γιώργο Τζωρτζάτο για τον ωραίο και ελπιδοφόρο αγώνα που δώσαμε.

Κ. Θεοπεφτάτου, αγαπητή Αφροδίτη καλή επιτυχία στον αντιμνημονιακό σου αγώνα, καλή επιτυχία στο έργο σου για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να αντισταθούμε! Να είμαστε ενωμένοι, πιο δυνατοί από πριν και να πείσουμε όλους τους συμπολίτες μας ότι είμαστε σταθεροί στις απόψεις μας και ότι ο δρόμος που προτείναμε ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

                                                                                
Με εκτίμηση
Λυκούδης Σταύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου