Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΘΡΙΑΜΒΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ COSTAS EVANGELATOS "CHEMINS ENCHEVETRES / ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ"



ΠΑΡΙΣΙ 2012

Εγκαινιάστηκε με μεγάλη προσέλευση φιλοτέχνων, προσωπικοτήτων της τέχνης που δρούν στη Γαλλική πρωτεύουσα, διαπρεπών επιστημόνων και εγκωμιαστικά σχόλια και κριτικές, η ατομική έκθεση ζωγραφικών έργων σχεδίων και ποιημάτων του Κώστα Ευαγγελάτου στη γκαλερί του περίφημου le CENTRE DE
SEVRES,  στο Παρίσι. Στην τωρινή έκθεση του " CHEMINS ENCHEVETRES"/ " ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ", ομότιτλη με την ανθολογία ποιημάτων του που έχουν αποδοθεί με επιτυχία στη γαλλική γλώσσα εκτίθενται ζωγραφικές συνθέσεις με μορφές και σύμβολα και σχεδιαστικά συμπλέγματα σωμάτων και εννοιών. Παράλληλα παρουσιάζεται με επιτυχία ή έκδοση με τα ποιήματα και τα σχέδια του από τις εκδόσεις"Sylloges".Ο Πρέσβης κος Κωνσταντίνος Χαλαστάνης,(photo) επεσήμανε τη σημαντική παρουσία του Έλληνα καλλιτέχνη στο Παρίσι, καρδιά των σύγχρονων καλλιτεχνικών ζυμώσεων της Ευρώπης ειδικά τώρα που η κρίση έχει επιδράσει αρνητικά και όλα τα συναφή θέματα με την καλλιτεχνική δημιουργία.
Ακολούθησε κοκτέιλ ευγενική προσφορά ελληνογάλλων φίλων και όλοι κεράστηκαν μάντολες της κεφαλονίτικης Βοσκοπούλας.

Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι τις 16  Ιουνίου 2012, με είσοδο ελεύθερη γιά τους φιλότεχνους από τις 10.00 έως τις 19.00. ( έναντι Bon Marché, Metro: Sèvres-Babylone, Paris).
COSTAS EVANGELATOS

Chemins enchevêtrés 
Peintures / Dessins / Poèmes 

Le CENTRE DE SEVRES
35 Bis, rue de Sevres
75006 PARIS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου