Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ Μάνα συνελήφθη να κλέβει γάλα για τα παιδιά της και παιδί λιποθυμησε από ασιτία στο Ηράκλειο



Ακόμα ένα θλιβερό περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο Κρήτης που δείχνει τη φτώχεια που περνούν οικογένειες με παιδιά στην Ελλάδα.

Μία μάνα έφτασε σε τέτοια άθλια οικονομική κατάσταση που αναγκάστηκε να μπει σε σούπερ μάρκετ για να κλέψει γάλα και τρόφιμα για τα παιδιά της.


Οι αστυνομικοί την συνέλαβαν αλλά αργότερα όταν η γυναίκα έδωσε κατάθεση συγκλονίστηκαν και οι ίδιοι από την δραματική της ιστορία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα η 35χρονη μάνα δεν είχε καθόλου φαγητό να δώσει στα παιδιά της και πάνω στην απόγνωσή της προέβη σε αυτήν την πράξη.

Όπως είπε η ίδια προτίμησε να κλέψει ένα μπουκάλι γάλα παρά να συμβεί κάτι χειρότερο. Μίλησε όμως και για την αδιαφορία όσων πλησίασε και ζήτησε την βοήθειά τους.Το πρωί της Παρασκευής η 35χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα , αλλά η υπόθεση πλέον παίρνει τραγικές κοινωνικές διαστάσεις...


Το άλλο περιστατικό... Σύμφωνα με πληροφορίες, του creteplus,σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου μετά την είδηση για ένα 8χρονο αγοράκι το οποίο λιποθύμησε από την πείνα η οικογένεια του αγοριού δεν είναι σε καλή οικονομική κατάσταση. Ο άνεργος πατέρας και τα περιστασιακά μεροκάματα της μητέρας δεν είναι ικανά για να ικανοποιήσουν την πείνα τη δική τους αλλά και του παιδιού τους.
Το αγοράκι για τρεις ημέρες έτρωγε βραστά μακαρόνια μέχρι που κατέρρευσε.
Οι γείτονες όταν έμαθαν το τραγικό περιστατικό, αγόρασαν τρόφιμα και τα πήγαν στην οικογένεια για να τους στηρίξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου