Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Απάντηση στον κ. Ψαριανό για την επίθεσή του ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλλονιάς-Ιθάκης


Μιλώντας σε χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή το στέλεχος και υπ. βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ κ. Ψαριανός και επιτιθέμενος συνεχώς  στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ,θεωρώντας τον προφανώς ως το κύριο αντίπαλο, είπε μεταξύ άλλων,  αναφερόμενος στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη:


"Όλες οι συντεχνίες, τα κλιμάκια των κρατικοδίαιτων μετακόμισαν σούμπιτα από το ΠΑΣΟΚ και από ένα μέρος της ΝΔ στο ΣΥΡΙΖΑ. Η σημαία του ΣΥΡΙΖΑ παίζει τώρα σ'αυτά. Και μπορώ να σας πώ ένα παράδειγμα πολύ απλό: Στις προηγούμενες εκλογές του '09 που ήμουν κι εγώ με το ΣΥΡΙΖΑ, στην Κεφαλονιά πήραμε 1300 ψήφους. Τώρα πήρανε 19000. Η βουλευτής της Κεφαλονιάς είναι διευθύντρια της Πολεοδομίας Αργοστολίου και η Κεφαλονιά είναι το βασίλειο ενός μεγαλοεκδότη κι ενός προτεινόμενου ως πρωθυπουργού. Αυτό είναι πάρα πολύ χαρακτηριστικό, πώς οι 1300 γίνονται 20000"

•           αφήνουμε στην άκρη τις φαιδρότητες για τις 19000 και 20000 ψήφους που δήθεν έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

•           δεν μπορούμε όμως να μην μείνουμε άναυδοι απο την αθλιότητα που επιχειρεί ο κ.Ψαριανός, να υπονοήσει πολυ καθαρά   την εμπλοκή της υπ. βουλευτού  του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  με δήθεν αλισβερίσια στην πολεοδομία και ταυτόχρονα την αδιαφανή εμπλοκή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  στα νησιά μας με μεγαλοεκδότη και με "προτεινόμενο πρωθυπουργό"
Δυστυχώς για τον κ. Ψαριανό , στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη όλοι γνωρίζουν οτι η μεγαλειώδης νίκη του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και η εκλογή της Α. Θεοπεφτάτου σας πρώτη γυναίκα αριστερή βουλευτής της τοπική μας ιστορία, οφείλεται :

1.         Στην θέληση των συμπολιτών μας να δώσουν ενα τέλος στην πολύχρονη κατάληψη της βουλευτικής έδρας απο ακατάλληλους η υπάκουους εκπροσώπους του παλαιού πολιτικού κατεστημένου.

2.         Στην μεγάλη αξιοπιστία,προσωπική πολιτική και επαγγελματική, των τριών υποψηφίων μας που συνέθεταν το ψηφοδέλτιο,και κυρίως στην επιβράβευση απο τους Κεφαλονίτες και τους Θιακούς της μεγάλης και  ειλικρινούς προσπάθειας που κατέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την ενωτική παρουσία της Αριστεράς στην μονοεδρική των νησιών μας και σε όλες τις μονοεδρικές της χώρας, μια προσπάθεια που ολοι γνωρίζουν οτι ξεκίνησε απο το Αργοστόλι.
Η Ν.Σ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καταγγέλει στον λαό των νησιών μας και σ όλο τον Ελληνικό λαό την ανυπόστατη  ,άδικη και ανήθικη συμπεριφορά του στελέχους και υποψηφίου βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ κ. Ψαριανού.

υγ. 1) στον κ. Ψαριανό αφιερώνουμε αυτά που έγραψε για αυτόν την επόμενη της εκπομπής, και με αφορμή τα λεγόμενα του στην εκπομπή, ο γνωστός κ. Αδωνις Γεωργιάδης : "..ο Ψαριανός ήταν πολύ καλός χθές.τελικά πρόκειται για μιά περίπτωση ενος αξιοπρόσεκτου πολιτικού.." . Εμείς τι άλλο να πούμε!

υγ.2)στην Ν.Ε Κεφαλονιάς-Ιθάκης της ΔΗΜ.ΑΡ και στους συντρόφους-συναγωνιστές που την αποτελούν,απευθύνουμε ένα ερώτημα: Συμφωνείτε μαζί του;

Αργοστολι,5/6/2012                               

 Ν.Σ.Ε Κεφαλονιάς-Ιθάκης ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου