Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΘΟΔΩΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ: ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Ειναι χωρίς αμφιβολία η πιό κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση στην σύγχρονη ιστορία της  χώρα μας.
 
Την Κυριακή 17/6 αναμετράται απο την μιά:
 ο εργαζόμενος ελληνικός λαός , η περήφανη ελληνική νεολαία, τα αγωνιστικά κινήματα των δρόμων και των πλατειών, η πληθυντική και πολύχρωμη αριστερά, ο
ΣΥΡΙΖΑ -ΕΚΜ
καί απο την άλλη: οι τραπεζίτες, οι μεγαλοεργολάβοι και τα αφεντικά των κεντρικών μμε, το διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό των μέχρι προχθές κομμάτων εξουσίας, συνεπικουρούμενοι απο την διεθνή του χρήματος που εκφράζεται εν προκειμένω απο την τρόικα.
 
Διακύβευμα της αναμέτρησης αυτής ειναι ο τρόπος ζωής και η συνοχή της ελληνικής κοινωνίας για τις γενιές που έρχονται ,η καταλήστευση του εθνικού μας πλούτου , ειναι, χωρίς καμμιά υπερβολή, η επικράτηση των πιο ακραίων αντιλαικών πολιτικών στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο.
 
Ο λαός μας στις εκλογές της 6ης Μάη έδειξε τις προθέσεις του, έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα αναδεικνύοντας τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε νικητή των εκλογών και ακυρώνοντας όλες τις συμφωνίες και τα μνημόνια που το σάπιο πολιτικό κατεστημένο είχε υπογράψει σε βάρος του, πίσω απο τις πλάτες του.
 
Τώρα ειναι η μεγάλη στιγμή! Οι Ελληνες κι οι Ελληνίδες ,οι νέες και οι νέοι θα ολοκληρώσουν το βήμα τους προς την πολιτική και κοινωνική απελευθέρωση. Θα βάλουν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, για να σχηματισθεί η ισχυρή κυβέρνηση της αριστεράς, για να σταματήσει ο κατήφορος για να ανοίξει ο δρόμος στην αναγεννημένη Ελλάδα!
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην εξουσία, ο εργαζόμενος λαός κι η νεολαία στο επίκεντρο!
 
Στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, στις 6 του Μάη, οι συμπολίτες κι οι συμπολίτισσες μας έδωσαν την βουλευτική έδρα στην Αριστερά, επιβραβεύοντας την γνήσια  ενωτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στα νησιά μας και αποδοκιμάζοντας ταυτόχρονα τους  βουλευτές-σωτήρες και τους βουλευτές του "ναι σε όλα" της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
 
Τώρα, στις 17/6, οι συμπατριώτες κι οι συμπατριώτισσες μας , έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στην εδραίωση της βουλευτικής έδρας στην Αριστερά και στην ανάδειξη νέων και άφθαρτων πολιτικών δυνάμεων που μπορούν να συχρονίσουν το βήμα τους με την μεγάλη πορεία που χαράζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ , και στην συνέχιση της παρουσίας των εκπροσώπων του παλαιού  πολιτικού προσωπικού που καταρρέει, εκπροσώπων που έχουν αφ ενός συμβάλλει στην προώθηση της αντιλαικής μνημονιακής πολιτικής θίγοντας ευθέως τα τοπικά συμφέροντα (ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της Ε.Τ.Α) και αφ έτέρου συνδέονται ξεκάθαρα με συγκεκριμένα και μεγάλα αντιλαικά συμφέροντα (Γκόλντμαν Σάκς).
 
Γιαυτό και στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη θα ολοκληρωθεί το σπουδαίο βήμα της 6ης Μάη και θα παραμείνει πανηγυρικά η βουλευτική έδρα στην Αριστερά και στην υπηρεσία του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας των νησιών μας!
 
Ολοι και όλες στις 17/6 με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην κάλπη!
 
Στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη και σ όλη την Ελλάδα!
 
Αργοστόλι, 14/6/2012             Θεόδωρος Γαλιατσάτος
                                        μέλος της Π.Σ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου