Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

…Καταγγελία



Διαβάστε την παρακάτω καταγγελία που ήλθε στο e-mail του Τηλεβόα από το e-mail κάποιου  «Πέτρου Γεωργάτου».   Δεν ξέρουμε αν το πρόσωπο είναι υπαρκτό. Μάλλον δεν υπάρχει στέλεχος στο ΠΑΣΟΚ, με αυτό το όνομα  στο νησί.  Μπορεί όμως να είναι κάποιος αγανακτισμένος σοσιαλιστής που έχει σοκαριστεί από τα συμβαίνοντα και θέλει αννώνυμα να ξεσπάσει.  Γιατί κακά τα ψέματα, μια τέτοια κίνηση υπάρχει γενικώς στους Πασόκους και αλλού.
________________________________________________
Καταγγελία
           
Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες,  όσοι ασχολούμαστε με τα οργανωτικά στη Νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, με το φαινόμενο να μην ασχολείται κανείς με τις εκλογές αλλά πολλοί να
επιδίδονται σε πισώπλατα μαχαιρώματα ή μια καταστρεπτική αδιαφορία για το κόμμα. Όλα αυτά είναι σημάδια ενός κλινικά νεκρού κόμματος.
  
Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, μερικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως για παράδειγμα πρώην Δήμαρχος  και πρώην Νομάρχης  αλλά και άλλα στελέχη επιδίδονται σε μία λυσσαλέα προσπάθεια στήριξης του κ. Αλιβιζάτου ψάχνοντας απάγκιο λιμάνι. Η υποκρισία και το ψέμα περισσεύουν. Η απόδειξη των γραφόμενων  είναι η εξαιρετικά μικρότερη από 2600 ψήφους συγκομιδή που θα γίνει στις επερχόμενες εκλογές. Ακόμα και ο ίδιος δέχτηκα πίεση για να υποστηρίξω τον κ. Αλιβιζάτο. Φυσικά και πολλοί άλλοι δέχτηκαν φοβερές πιέσεις. 

Για ποιο λόγο στηρίζουν τον κ. Αλιβιζάτο; Είναι τόσο φυγόμαχοι, τόσο προδότες; Σε ποια ιδεολογία πιστεύουν. Σε αυτούς στηρίζεται ο κ. Αλιβιζάτος για να εκλεγεί Βουλευτής.  Ο λαός της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης ξέρει να κρίνει και θα τους δικάσει.
 
Από  την άλλη πλευρά επισκέπτεται την Κεφαλονιά ο κ. Ρέππας. Είναι αυτός που υπέγραψε τα μνημόνια, που καταδίκασε τη χώρα. Ένα παλιό στέλεχος που ο λαός δεν το τιμά με την εμπιστοσύνη του πλέον και αυτό γιατί του αναλογίζει μεγάλο μερίδιο ευθύνης.
 
Τα γνήσια στελέχη του ΠΑΣΟΚ ζητάμε ανανέωση και τη θέλουμε τώρα πριν το κόμμα πεθάνει. Θέλουμε νέους ανθρώπους με οράματα μακριά από υπόγειες και σκοτεινές διαδρομές.

Με εκτίμηση

Ένας γνήσιος Σοσιαλιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου