Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ

ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - ΓΙΩΤΑ ΤΡΑΥΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΥ

Βρισκόμαστε στο παρά πέντε της εκλογικής αναμέτρησης της 17 Ιουνίου. Καλούμαστε ως Έλληνες πολίτες να πάρουμε ίσως, μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις της σύγχρονης ιστορίας μας. Στις 17 Ιουνίου καλούμαστε να ψηφίσουμε για τους χαμένους μας μισθούς. Για τις χαμένες συντάξεις. Για
την ανεργία. Για τους νέους που μεταναστεύουν. Γι αυτούς που έμειναν άστεγοι και τώρα πεινάνε. Για τους συμπολίτες μας που αυτοκτονούν καθημερινά. Για την οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση της χώρας. Για την χαμένη μας περηφάνια και αξιοπρέπεια. Στις 17 Ιουνίου είμαστε πραγματικά σίγουροι για το τι θέλουμε? Έξω από κομματικές αντιπαραθέσεις και αγκυλώσεις, διλλήματα και εκφοβισμούς, πρέπει να δώσουμε γροθιά στο τραπέζι, να βάλουμε βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο, να διεκδικήσουμε και να απαιτήσουμε αυτά που μας ανήκουν αυτά που αξίζουν στους περήφανους Ανεξάρτητους Έλληνες. Σκέψου ποιούς και ποιόν πρέπει να ψηφίσουμε στις 17 Ιουνίου.                       

Την αλλοπρόσαλλη πολιτική του Σαμαρά που ( να θυμίσουμε ), από το δεν πρόκειται ποτέ να συγκυβερνήσω, και «ποτέ δεν πρόκειται να κάνω το ίδιο λάθος» ( Μάιος του 2010 – Νοέμβριος του 2011 ) , με το ΠΑ.Σ.Ο.Κ, και ποτέ δεν πρόκειται να ψηφίσω το μνημόνιο, βρέθηκε το Νοέμβριο να συγκυβερνά με τον Παπανδρέου και τον πρώην υπάλληλο της Ε.Κ.Τ  Παπαδήμο, και να ψηφίζει τη δανειακή σύμβαση το Φεβρουάριο του 2012, βάζοντας ταφόπλακα και υποθηκεύοντας την ανεξαρτησία της χώρας και το μέλλον των πολιτών.

Ο Κος Αλιβιζάτος ως μέλος της κυβέρνησης του υπαλλήλου της Ε.Κ.Τ τι έκανε για τα νησιά μας?

Μήπως ξεχάσαμε την εποχή που η Κεφαλονιά είχε μείνει στο σκοτάδι, και ως  βουλευτής δεν έκανε τίποτα.?

Ή ότι η εταιρεία του γιού του η «YES POSITIVE», έχει ως καλύτερο πελάτη τη γνωστή «GOLDMAN SACHS»?.    

Μαζί με το σάπιο  ΠΑ.Σ.Ο.Κ (δήλωση του Βενιζέλου),οδήγησαν τους νοικοκυραίους Έλληνες στη μιζέρια και την οικονομική καταστροφή. Τώρα τι ζητούν, τη ψήφο μας?

Ο λαός ξέρει, Δεν ξεχνά.! Οι επόμενες ημέρες είναι καθοριστικές για την ευρωπαϊκή πορεία της πατρίδας.     

Το αλλοπρόσαλλο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ είναι ακοστολόγητο και ως προς τα εθνικά θέματα, εξωτερική πολιτική, και μετανάστευση αρκετά επικίνδυνο και ασαφές. Η Κα Θεοπεφτάτου όταν εξελέγη δήλωνε «Και τι έγινε αν επιστρέψουμε στη δραχμή». Αυτό απασχολεί τον πολίτη, ή τον απασχολούν τα προβλήματα του, το αβέβαιο αύριο ,ή η καθημερινότητα του?.                                                           

Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι οι οποίοι καπηλεύονται τον αγνό πατριωτικό λόγο των Ελλήνων, χρησιμοποιώντας εξαιρετικά ακραίο τρόπο και νοθεύοντας την αξία του μεγάλου και δύσκολου αγώνα που διεξάγουν οι Έλληνες πολίτες τούτη τη στιγμή.                                      

Οι  Ανεξάρτητοι Έλληνες  θέλουμε Ισχυρή και Εθνικά κυρίαρχη Ελλάδα στο Κόσμο και στην Ευρώπη και όχι ουραγό των εξελίξεων. Απαιτείται ανόρθωση της Εθνικής μας αξιοπρέπειας, παραδειγματική τιμωρία όσων καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα και πρόδωσαν επανειλημμένος, ως σύγχρονοι Εφιάλτες, την εμπιστοσύνη της Ελληνικής κοινωνίας και άμεση απαλλαγή της χώρας από το σπιράλ του θανάτου που λέγεται υποταγή στο Μνημόνιο.   Η Ευρώπη είναι το παρόν και το μέλλον για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες . Όλοι οι Έλληνες μια γροθιά. Να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζουμε σαν Περήφανοι  Έλληνες, σαν Περήφανος Λαός.                                         

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πιστεύουν ότι οι αρχές της Εθνικής Ανεξαρτησίας  και  περηφάνιας, της λαϊκής κυριαρχίας, της πρόταξης του εθνικού συμφέροντος, της τήρησης του Συντάγματος και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, είναι αδιαπραγμάτευτες. Απαιτούμε την κατάργηση του µνηµονίου και αρνείται να δεχτεί το επαχθές, παράνοµο χρέος που διαμορφώθηκε µε τοκογλυφικά επιτόκια, καθώς  και λογιστικό έλεγχο του χρέους. Απορρίπτουμε την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και την υπαγωγή του χρέους στο Αγγλικό Δίκαιο. Απαιτούμε την κατάργηση κάθε ασυλίας αξιωματούχων, βουλευτών και υπουργών, και τιμωρία των καταχραστών του Δημοσίου χρήµατος και την δήµευση των περιουσιακών τους στοιχείων. Εγγυούμαστε τα κυριαρχικά δικαιώµατα της Ελλάδας σε σχέση µε: Τον καθορισµό των Ελληνικών ΑΟΖ, και την διεκδίκηση των οφειλόμενων από την Γερµανία αποζημιώσεων και των κατοχικών δανείων. Πιστεύουμε στον Ευρωπαϊκό προσανατολισµό της χώρας, και στην Ενωµένη Ευρώπη.    

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός φορέας που παρουσίασε δημόσια, ΕΓΓΡΑΦΗ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ Οικονομική Πρόταση Εξόδου από το Μνημόνιο και την Κρίση, με αναλυτικές, ρεαλιστικές και κοστολογημένες προτάσεις για όλα τα ζητήματα που αφορούν τα σημερινά αδιέξοδα της Ελληνικής Οικονομίας, οι οποίες συνοψίζονται στις εξής Ομάδες Δράσεων :Σύσταση Ειδικών Επιτροπών, Δομικές Μεταρρυθμίσεις του Κράτους,  Εξυγίανση του Τραπεζικού Συστήματος , Ενίσχυση της Ρευστότητας του Ελληνικού Δημοσίου , Μέτρα Ανακούφισης Νοικοκυριών και Βελτίωσης του Βιοτικού Επιπέδου Φορολογικά Μέτρα Αναπτυξιακού Χαρακτήρα Επενδύσεις και Ανάπτυξη.          

Το Οικονομικό Πρόγραμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έχει συνταχθεί σύμφωνα με την ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ και την ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ του Κινήματος, με βάση: Την Εξυπηρέτηση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ και Τη ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ. Ο κεντρικός πυλώνας της εφαρμογής του Οικονομικού Προγράμματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, είναι η ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Μέχρι σήμερα, ΟΥΤΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν τόλμησε να ακουμπήσει τους αφανείς και αγνώστου ταυτότητας και εθνικότητας μετόχους πλειοψηφίας της ΤτΕ. 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Η εφαρμογή της πρότασης πραγματοποιείται με τη δημιουργία ενός ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ο οποίος θα τηρείται στη Νέα Ελληνική Τράπεζα Επενδύσεων, υπό την εποπτεία της Τράπεζας της Ελλάδας.  

Για το τόπο μας, πρέπει να δώσουμε προτάσεις και λύσεις για την ανεργία που μαστίζει κυρίως τους νέους με την αξιοποίηση και αναβάθμιση του τουρισμού μας, (εκμετάλλευση της τουριστικής μας βιομηχανίας), στη βελτίωση, ανάπτυξη, τυποποίηση και προώθηση των αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων και δημιουργία σφαγείου, στην αναβάθμιση και αξιοποίηση των λιμανιών μας. Πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα της Δημόσιας Υγείας σε Κεφαλονιά και Ιθάκη αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες περίθαλψης και παροχής υγείας. Αναβάθμιση και βελτίωση των Τ.Ε.Ι  Ιονίων Νήσων σε υλικοτεχνική υποδομή και προσωπικό, Αξιοποίηση των μουσείων και όλης της πολιτιστικής και πολιτισμικής μας κληρονομιάς,  Αξιοποίηση και απορρόφηση  των κονδυλίων του Ε.Σ.Π.Α, για την ανάπτυξη των νησιών μας, Αξιοποίηση και εκμετάλλευση όλων των Δημόσιων κτιρίων δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και αυξάνοντας τα έσοδα για τον τόπο μας, ανακατασκευή δρόμων, δημιουργία βρεφικών – παιδικών σταθμών.

Είμαστε έτοιμοι να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας,              

Αξίζει τον κόπο να αγωνιστούμε μαζί. Ζητάμε ισχυρή λαϊκή εντολή.  Όλοι οι Έλληνες μια γροθιά. Να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζουμε για τον τόπο μας, σαν Περήφανοι  Έλληνες, σαν Περήφανος Λαός.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η Ψήφος σας Αποτελεί  Τιμή για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ   ΕΛΛΗΝΕΣ.

Είμαστε Πολλοί Είμαστε Μαζί, Είμαστε Ανεξάρτητοι, Είμαστε Περήφανοι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου