Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Τηλεοπτική διαφήμιση....................


Ότι χειρότερο και παντελώς κακόγουστο, είναι η ελάχιστη φράση που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω, αφορά την διαφήμιση της Νέας Δημοκρατίας..........η οποία για να προσελκύσει  ψηφοφόρους  δείχνει μιαν υποστολή της Ελληνικής σημαίας ( ως αποχώρηση από την Ε.Ε ).........ούτε για αστείο δεν θα έπρεπε να το πράξουν................προέβησαν για τηλεοπτικούς λόγους σε υποστολή της Σημαίας ! ! ! ! ! ! ! 
Αυτό το θεωρείτε έστω και για λίγο ως σωστό; αυτό είναι πατριωτικό; είναι κάτι που θα μας κάνει υπερήφανους; αυτό τον τρόπο βρήκατε για να μας τρομοκρατήσετε σε ενδεχόμενη έξοδο από την Ε.Ε; μήπως έχετε ξεχάσει ότι μια φορά που βγήκαμε από το ΝΑΤΟ αυτό έγινε επί Καραμανλή; η σημαία μας είναι θεσμός ο δε συμβολισμός της, είναι η ψυχή του Έλληνα με αυτό  δεν θα έπρεπε να «παίξετε» η συγνώμη που οφείλετε είναι τεράστια, η συγχώρεση όμως δεν θα σας δοθεί.
Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι.
Εστάλη στο e-mail του Τηλεβόα από τον Χ. Μοσχόπουλο τον οποίο και ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου